Holiday INSPIRATION

ÅRETS JULEGAVE INNPAKKING

Helt siden jeg var liten har jeg elsket å pakke inn gaver. Jeg husker min aller første butikkjobb hos Intersport nede i byen. Da var høydepunktet julen og og alle gavene jeg kunne pakke inn for kundene. Dette har endret seg noe med tiden, og det har trolig noe å gjøre med at jeg ikke har den samme tiden for hånd som jeg hadde da jeg var 16 år, haha.

Uansett, jeg er fremdeles veldig glad i innpakking og det estetiske som følger med. Jeg elsker å planlegge årets julegaveinnpakking og koser meg med det. Fyller gulvet med gavepapir, saks, teip, pakkelapper, silkebånd og andre nødvendige rekvisitter 😉 Samtidig nytes en varm kopp gløgg eller tre og stuen er fylt med mitt aller største juleMUST- nemlig røkelse. Ingenting gir meg mer julefølelse enn det og lukten av klementiner ♥

 

I år har jeg mikset gråpapir og vokset papir. Begge fra Clas Ohlson, sammen med bånd og merkelapper fra Søstrene Grene. Trenger jo ikke være dyrt for å se bra ut, huh? 😉 Jeg elsker det voksede papiret for det kan du like fint bruke slett som krøllet. Dere som har sett innlegget fra i går vet hva jeg snakker om 😉 Jeg digger likevel den rufsete looken og elsker hvordan papiret gir meg ulike nyanser av brunt og beige sammen. Ville freshe det litt opp og valgte derfor grønt silkebånd ved siden av hamptråd.

Ekte vekster gjør seg alltid godt og skaper en deilig organisk følelse. Jeg har egentlig bare knippet av ulike planter jeg har hjemme, men dersom du ikke er en «grønn plante person» kan du jo bare ta turen ut 🙂 Knekk av granbar eller velg mørkegrønt gråpapir med brune kvister. SÅ utrolig lekkert!

Liker du å pakke inn gaver?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply