INTERIOR Living room

JULEN ER RYDDET UT

Julen er ryddet ut for lengst. Tror ikke jeg er alene om å kaste ut julen så fort vi bikker januar. Da er jeg mer enn klar for et nytt år.

Altså vi slappet så hardt av i julen at jeg kjente jeg var sliten av å ligge på sofaen og se Netflix, haha. Derfor har jeg boblet over siden vi traff 1 januar. Jeg er allerede godt i gang med ukes vlogger på Youtube. Blir btw superglad hvis du følge meg der også. Du finner kanalen min her <3

Instagram ruller og går og jeg kan ikke engang telle hvor mange mail jeg har sendt ut til nåværende og nye potensielle samarbeidspartnere den siste uken. Jeg elsker å starte på blanke ark! Nå skal 2021 fylles med farger og snakker om det ble jeg ferdig med det fantastiske malingsprosjektet jeg holdt på med sist uke. Om du ikke følger meg på insta så la meg gi deg et kort sammendrag 😉 Et utrolig irriterende parti på huset hvor vi ikke har gjort noe siden vi flyttet inn har blitt farget med verdens nydeligste farge som jeg gleder meg vilt mye til å vise dere 😉 Enn så lenge kan dere nyte synet av en julefri stue. Elsker den blå fargeklatten mot de ellers monokrome fargene og just wait for it for i morgen skal jeg hente verdens kuleste gardiner på posten ;D Hello 2021- jeg er sååå klar!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply