Kidsroom Motherhood

BABYGYM PÅ BUDSJETT – DIY TIPIGYM

Hei og god fredag. Jeg kom meg ikke i seng før klokken 0200 i natt så alle mine planer har blitt litt forskjøvet i dag. Jeg fikk rett og slett ikke sove for begynte å se på en sofa fra sofa company og ble plutselig veldig gira på å selge en av sofagruppene våre til fordel for denne. Jeg sier bare velour & shiny legs. Altså- ELSK! 😀 Jeg kjenner igjen disse taktene fra jeg var i permisjon med Celine, haha. Jeg kjenner at skapertrangen og den kreative delen av hjernen virkelig våkner til liv, og seff gjerne om natten da det passer aller dårligst. Like etter jeg sovnet skulle nemlig Ulrik ha mat så jeg kunne like gjerne latt hver å legge meg.

ANYROAD- jeg lovet dere babygym and here it goes. Superenkel å lage og superflott å se på. Jeg har laget alle lekene selv også, men dersom du vil ha en enklere variant kan du for eksempel kjøpe inn et utvalg av disse eller for eksempel et utvalg av Done by Dear dyra. Uansett til denne trenger du;

  • 3 kosteskaft (mine er fra Clas Ohlson)
  • Buffelo skinn tau fra Søstrene Grene
  • Et utvalg av skinn eller tykkere bomullstau i valgfri farge. Søstrene Grene har MASSE fint til en billig penge. 
  • Trekulerog treringer. Alle disse er fra loppis og hører egentlig til en gardinstang men du får tilsvarende både på ebay og panduro om du ikke orker å vente på shipping. 
  • Ullkuler fra Søstrene Grene i valgfri farge
  • Pussepapir
  • Lite bor 
  • Linjal 

Man setter enkelt sammen de tre skaftene med en tykkere tråd som også blir senter av selve babygymen. Jeg festet tråden med to trekuler på toppen slik at den ikke kan skli igjennom. Jeg valgte to leker på hvert skaft med like avstander mellom alle hull, dette kan selvsagt varieres eller sløyfes om du vil. Du kan også lage den med kun et senter og henge for eksempel en musikkuro midt på for å berolige babyen. Vi boret hull med et lite bor før jeg festet lekene med trekuler på andre siden. Har brukt skinn og tykt bomullstau slik at det er robust nok til å bli dratt i når den tid kommer 😉

Jeg har også laget ullkuler med små ullballer fra  Søstrene Grene. Hva nål og tråd ikke kan fikse altså ;D

Ulrik koser seg masse under her og selv om han ikke strekker seg etter lekene enda følger han iherdig med når storesøster lager fart på de. Jeg elsker en babygym jeg med glede har stående fremme hele tiden, og med den runde lekematten fra Sebra under passer det perfekt med en tipigym over.

Håper dere får en deilig fredag videre. Her er det Baby Boss på tv og to små elsklinger på fanget. Mannen er på jobb frem til i morgen og vi skal prøve oss på Foldvik i morgen med gode venner ♥ Ah, sommer altså. Got to love it!!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply