Kidsroom Motherhood STYLING

EN SNIKTITT PÅ ULRIK-ROMMET OG DÅPSGAVEN TIL MINI

Regn på utsiden, sovende baby, rykende fersk kaffe i koppen. Høsten ♥ Elsker denne årstiden. Dessuten blir jeg så innmari effektiv, haha. Får gjort så utrolig mye mer på regnværsdager som denne kontra dager hvor solen står høyt på himmelen. Jeg og mikro var utenfor døren allerede klokken 0900 i dag og plukket opp endel pakker på posten. Han sovnet på veien, noe som passet meg ypperlig. Liker å få pakket ut av- og ryddet opp i pakkene som kommer med posten med en gang.

Dere som følger meg på instagram har kanskje sett kjelleren vår og rommet til Ulrik på storyen i dag?! Hvis ikke kan du se den på @pureinterior_ 😀 Vi holder jo på å totalrenovere rommet til Ulrik og Sindre har både revet ned og bygd opp vegger, tak og gulv. Vi mangler bare et strøk sparkel og puss før vi kan male og legge gulv. Med andre ord det er ikke så mye å se enda, men dersom du er interessert i byggeprosessen kan du følge med på storyen min. Ønsker likevel å vise dere en liten smakebit av paletten til mikro.

Eames elefanten har stått i kjelleren en stund allerede og er dåpsgaven fra meg og Sindre til gullklumpen vår. Jeg elsker den og har siklet på den i en evighet. Ellers blir det mye grått, hvitt, mintgrønt og røkt eik mot den deiligste grønnfargen fra Nordsjø maling nede på rommet til Ulrik.

Møbelgården  Eames Elefant || (Alice & Fox er sponset av Jollyroom) Alice & Fox helsetepper grønn og hvit|| Alice & Fox Sengeteppe || Alice & fox sengesett mintgrønn || Alice & Fox teppe ||  Pergo flooring gulv midnattseik

Helsetepper får jeg ikke nok av. Ulrik har gulpet som en foss siden dag 1 og jeg lover- jeg har ALDRI i mitt liv vasket så mye tøy som jeg har etter han kom, haha. Disse fine teppene fra Alice & Fox kan med fordel ligge godt synlig i hyllen på rommet hans. Jeg elsker fargene! I tillegg falt jeg pladask for sengeteppet fra samme merke i fargen dus grå. Passer til de fleste farger og stiler.

Innredning av barnerommet og barneromsinteriør er kanskje noe av det morsomste jeg kan jobbe med. På samme måte som jeg elsker barnemote, og hvordan Celine ved hjelp av en kul ullkåpe med enkelt snitt kan se ut som en versjon av meg selv i miniatyr, er det kult å jobbe med barnerommet og lage dette personlig og med stil for kidsa. Klør i fingrene etter å starte på Ulrik-rommet og heldigvis rakk jeg innom Johnnys Interiør i Porsgrunn før stengetid i går. Farger til tak og vegg er valgt og gulvet blir det samme som du ser på bildene her, Midnattseik fra Pergo Flooring. Det gledes ♥

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply