Kitchen

DET ER VEL PÅ TIDE Å SI DET HØYT

God morgen fra kjøkkenet vårt. Ord kan ikke beskrive hvor deilig det er å ha et nytt kjøkken, eller i det hele tatt å bare ha et kjøkken. Nå har vi jo fort brukt dette i 2 måneder allerede, men det føles ut som i går at alt var nede her inne. TRaumatisert av å leve oppi det tror jeg, haha 😛

Skulle ønske jeg kunne skryte på meg hjemmekontor i dag men den gang ei. I dag skal det tømmes ut en hyttestyling, hentes en boligstyling og kanskje style en siste bolig. Hjemmekontoret får vente.. men ikke lenge! Jeg har nemlig såååå mye jeg vil vise dere og jeg er så keen på å bare produsere om dagen <3 Koser meg MAKS med bilder, redigering og videoklipp. Jeg boble over, rett og slett!

Snakker om… jeg var jo i Oslo i går og planen var egentlig PIP full, men alt skjedde plutselig på samme tid også blir man litt lengrer enn forventet hos det ene agenturet så rekker man ikke det andre og ja… you know the drill! På tross av at jeg ikke rakk innom de faste stoppestedene mine i starten av presseuken, fikk jeg bli litt bedre kjent med to fantastiske jenter i dag på hver sin kant av byen. Oslo altså… ikke Skien- her må man ikke gjespe for lenge nemlig for da har du gått glipp av all moroa vi har å by på. Det ekke såååå svært for å si det sånn 😉

Jeg vet ikke om jeg egentlig har sagt det høyt før, men jeg har SÅ lyst til å jobbe med fashion. I tillegg til interiør altså. Oh MY!! jajaja- i pose og sekk sant, bedre blir det ikke?! Huh?

Startet såvidt i fjor for å utfordre meg selv og se om dere var sugne på det og faktisk nå den siste tiden hvor jeg har gått inn for det mer konsekvent ser jeg en større respons enn på lenge og det gjelder både på interiør- og motefronten. DERFOR var det så sinnsykt stas å bli introdusert for to fantastiske merkevarer i dag som jeg GLEDER meg enormt mye til å jobbe med fremover <3 Stay tuned- say no more.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply