Living room STYLING

CALM MORNINGS

//inneholder sponsede produkter 

11.00 allerede. Hvor blir tiden av? Det tok meg en hel måned av det nye året før jeg kom dit, men nå er jeg altså der igjen. Tiden løper fra meg og jeg prøver å holde tritt, hehe. Som flere kanskje har fått med seg har jeg liggi rett ut med omganssyke i helgen. Eller det vil si, jeg har holdt meg unna folk, men ligge rett ut er jeg ganske dårlig på. Det skjer som regel kun når jeg sover, haha.

Jeg hater å være syk og fikk derfor ånden over meg og ommøbelerte stua.. igjen. Så fikk jeg i hvert fall følelsen av å gjøre noe fornuftig 😉 Vi har endelig fått opp de transparente gardinene i denne stuen og jeg elsker virkelig looken på stuen nå. Gardiner som dette stormet jo på instagram i fjor, men er det en ting jeg vil anbefale deg å ta med videre dette året så er det denne trenden. På mote fronten kommer transparente materialer og plagg for fullt og ringvirkningene av dette synes i interiøret. Nå skal du gjerne gå for glass bord og speilflater. Gardinene er kjøpt for slikk og ingenting hos Kid Interiør, og det samme er gardinskinnen vi har festet i taket. Jeg valgte å ta den noen cm ut fra veggen slik at gardinene skaper en kul dybdeeffekt mot veggen. Dette er et triks vi bruker støtt og stadig btw! På styling trekker vi alltid møblene ut fra vegg istendenfor å klistre dem opp mot veggene. Dette gir en fin dybde, spesielt på foto.

Bildeveggen er nok en gang endret og jeg digger kontrasten her nå. De fantastiske bildene fra Linn Wolds nye kolleksjon tar i tillegg opp den deilige ferskenfargen vi har i stuen og er med på å sette prikken over i`en.

Abstracta system bord | Jotex stol | Jotex puter | Rosendahl lysestaker | HM vase | Tisca teppe | Linn Wold bilder | Kid interiør gardiner 

Nå skal jeg ta med meg det mørke håret mitt (se Instagram 😉 ) ut av huset og ned i lokalet vårt. Jeg og Gry skal pakke til to store hyttestylinger i Rauland i morgen, i tillegg må jeg være hjemme til vanlig tid i dag. Lillemor skal ha med seg ei venninne hjem fra barnehagen og er kry som bare det. Så da skal a mor diske opp med favorittretten (pannekaker:P) og stelle i stand for jentene mens jeg får litt ekstra tid til å gi lille gullklumpen vår alenetid ♥

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply