Living room

COZY WEEKEND

// innlegget inneholder sponset produkt 

Vi har besøk fra Hemsedal i helgen og der henger snøen så tungt på trærne at man skulle tro selveste julaften var rett rundt hjørnet. Og selv om julestemningen ikke er like stor her, enda, har det virkelig begynt å gå mot vinter. Det glitrer i trærne når du står opp om morgningen og luften er skrap. Kveldene kommer tidligere og det er ingenting som er deiligere enn å fyre opp i peisen etter mannen kommer hjem fra jobb. Vi har jo varmepumpe her hjemme, men det er noe helt spesielt med både varmen og den deilige luften en vedovn lager.

Dere husker kanskje jeg nevnte at vi fikk denne ovnen fra Aduro før sommeren? Vi testet den å vidt det var i mai på en overraskende kald dag, men for meg blir det fort litt feil. Peiskos hører høsten og vinteren til!

Selv om ikke vi har fyrt i peisen vår har den naturlig nok blitt med på en del bilder gjennom sommeren og tidlig høsten, og jeg har fått så utrolig mange forespørsler om den. Aduro 12, som den heter, kan kjøpes eller bestilles hos de fleste Aduro forhandlere.  Med sin patenterte teknologi, Aduro-tronic, har den et automatisk system som styrer lufttilførselen i ovnen. Dette passer meg ypperlig for jeg er utrolig dårlig på å følge med i oppfyringsperioden.  Ved hjelp av Aduro-Tronic kan jeg endelig legge tørr ved i ovnen, fyre opp og aktivere systemet så gjør det jobben for meg.  Dette sparer meg for arbeid og betyr mer tid til andre ting på to do listen, noe som er helt ypperlig for meg! og tro meg- det funker like godt i praksis som i teorien 😀 Systemet fører også til renere forbrenning og opptil 40 prosent reduksjon i vedforbruket.

Synes peisovnen passer perfekt inn i stuen med sitt danske, stilrene og kubiske design. Den gir godt innsyn til flammene fra flere vinkler og gir enormt god varme.

Nå skal jeg legge fra meg pcen for kvelden og legge bena høyt med skal vi danse på skjermen. Flere som ser på? Jeg heier definitivt på Cengiz Al denne sesongen. Like sjarmerende som han er flink 🙂 Ha en fin lørdag dere! Vi skrives i morgen ♥

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Christian Buarøy
  10. januar 2021 at 12:41

  Det er noe som ikke stemmer her. Hvis det er 10 cm mot brannmur på begge sider vil røykrøret som tas ut midt på ovnen ikke treffe midt på pipa. Hvordan løses dette? Er det ikke så viktig med 10cm?

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   11. januar 2021 at 14:52

   Åh det får jeg ikke svart på dessverre, vi hadde en som satt den inn for oss 🙂

Leave a Reply