Living room

CUSTOM MADE BY ABSTRACTA

// innlegget inneholder sponsede produkter

Herregud som jeg har lett i cyber space sin evige interiørjungel. Siden tidlig januar har jeg vært på utkikk etter det perfekte sofabord uten å treffe helt prikken over i`en. Tidlige ettermiddager har endt med sene netter i søken etter noe litt annerledes. Noe annet enn det alle andre har.. Forkjærligheten min for det moderne industrielle bare vokser og alle som kjenner meg vet hvor svak jeg er for rå metaller *ler*. Jeg vurderte lenge det runde marmorbordet fra både OX design og Gubi, men størrelsen falt akkurat innunder «litt for stor» da vi ønsket en noe mer nett og praktisk coffe table løsning.

For ikke mange uker siden kontaktet Kathrine meg. En dame med bein i nesa og et humør du bare like. Jeg elsker når man treffer mennesker det bare klaffer med. Det gjør meg både glad og motivert, og setter definitivt min indre duracell kanin i høygir! Kathrine er en sånn person. Det lyser av henne når hun prater, og skravla går like raskt som min egen så etter vårt første «møte» per telefon følte jeg nesten at jeg kjente henne ♥ Dette er en av to kloke hoder bak Abstracta System, et relativt nyoppstartet firma som tar utgangspunkt i å bringe gode gamle danske design tradisjoner tilbake. Det tok ikke lang tid å overbevise denne jenta om at dette var noe for meg. Abstracta System gir nemlig nytt liv og en ny look på en gammel klassiker. For en som verdsetter redesign traff dette midt i blinken.

Hørt om Poul Cadovius? Han var en dansk arkitekt og møbeldesigner som oppfant det patenterte og registrerte møbelsystemet, Abstracta System. Poul Cadovius tilhørte samme generasjon som flere andre kjente danske arkitekter.  Arne Jacobsen, Piet Hein, Ole Wanscher, Hans Wegner, Finn Juhl og Børge Mogensen er noen av de. Alle var viktige bidragsytere til den nå klassiske møbel stilen, kalt Danish Modern.

Abstracta Design Poul Cadovius er et registrert varemerke for det klassiske møbelsystemet bestående av stålrør og connector, som arkitekt og møbeldesigner Poul Cadovius oppfant og skapte suksess med på 1960-tallet i København. Møbelsystemet gir muligheter for rask og enkel konstruksjon.

Det er kjempe stas å være «en del av teamet» i form av ambassadør for dette varemerket. Ikke bare er det unikt, har lang fartstid og skiller seg ut på markedet- i tillegg kan du selv være med å påvirke produktet. Antall møbler som kan designes ut fra Abstracta System er så og si uendelige. Dette gjør at møbelsystemet og produktene er svært unike og flotte. Systemet gir profesjonelle designere og privatpersoner muligheten til å skape sine egne møbler.

Jeg, med min skapertrang *ler*, hadde selvfølgelig mine tanker og idèer. Jeg endte opp med hva jeg selv vil kalle et byggesett som jeg kan leke meg med. For en som er over gjennomsnittet glad i forandringer, og som flytter rundt på tingene sine hele tiden er det flott med fleksible møbler. Disse 60*60 bordene gir meg den friheten. De ligger per i dag ikke ute i kolleksjonen da de er skreddersydd med verdens deiligste og mest sexy overflate. Sort levende marmor ♥

Abstracta System coffe table || Tisca Olbia Perla teppe || Kinfolk bok || Kid interiør timeglass || Ikea sofa || Granit puter || Home & Cottage saueskinn

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply