Living room

INNRED MED ET TEPPE

// innlegget inneholder sponsede produkter fra CarpetVista 

Innred med et teppe i stua. Hva bør du tenke på?

Harmonien du ønsker å skape i rommet er absolutt det første du bør tenke på. Lag et moodboard eller skisser deg noen tanker i hodet..eller på papiret. Innred med et teppe som har en god størrelse for rommet ditt og plasser teppet rett i forhold til sofa og sofabord.

Denne mini makeoveren vi har hatt i stuen her hjemme har vært litt annerledes enn hva den pleier å være. Som regel går jeg etter veggfarge først for så å finne interiør og tekstiler som passer til. Denne gangen snudde jeg på flisa. Møblene var satt da vi verken har råd, lyst eller tid til å bytte ut noe av det større vi har jeg hjemme. Så når CarpetVista ga meg frie tøyler til å velge teppe ønsket jeg noe helt annet enn et nøytralt teppe, både i form av farge og look.

Jeg endte opp med et shaggy teppe i fargen flaskegrønt som jeg er bombesikker på at vi vil se mye mer av den høsten her!  Moroccan Berber teppet som du ser her i dette, innred med et teppe, innlegget har verdens deiligste flaskegrønne farge og er akkurat passe langhåret. Ikke for mye slik at det er uegnet for barn og dyr og ikke for lite så det ligner på et flosseteppe. Missforstå meg rett, flossetepper kan være kjempe flotte, men det var ikke det jeg så for meg her hjemme i denne omgang 😉

Jeg er allerede i høstmodus og valgte derfor en ganske mørk veggfarge som komplementerer Moroccan Berber teppet. Dark Sarcelles fra Nordsjø Norge er en gråsort nyanse som er både nøytral, men varm. Innred med et teppe som gir mye til rommet og som tar mye oppmerksomhet når du velger en såpass nøytral veggfarge. Dette skaper et spennende estetisk uttrykk.

Nå mangler bare noen små detaljer før vi kan si oss ferdige her inne. I skrivende stund jobbes det nemlig med å få på plass en ny bildevegg. Jeg elsket min gamle, og det gjorde tydligvis dere også, så nå skal det lages en ny en. HVa tror du, yey or ney?

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply