Fashion INTERIOR Living room News

NÅR DESIGNDRØMMEN BLIR TIL VIRKELIGHET

Gulvet er delvis sponset av Boen

BIG NEWS indeed! Helt siden mailen tikket inn fra markedsansvarlig hos Boen i sommer har jeg kriblet i kroppen over å fortelle dere dette. Husker dere jeg var i Sveits i mai sammen med Boen flooring for å designe gulv? Det var tre intensive dager med to andre jenter som representerte England og Tyskland. Tanken var at vi som influencere skulle forme vårt eget gulv med utgangspunkt i hva vi ser rører seg i markedet. Her i Skandinavia og Norge har det lyse preget hatt sitt tiår. Det er klassisk og det er varig så jeg tror neppe det går av moten, men på en annen side tror jeg endelig vi er modne nok for å gå litt mer BOLD. Velge noe annerledes. Den nordiske minimalismen har de siste årene blitt preget av tyngre materialer, dypere og varmere farger. Trendekspertene (altså de som faktisk forsker på dette) mener vi er inne i en brown age og jeg kan ikke si meg uenig. 

De to siste årene har jeg blitt spurt om årets trender ved  av Aftenposten og begge år har jeg svart at vi vil se mørkt treverk fremover. Det har tatt tid, men det har stemt  hver gang. Vi går mørkere og strekker oss etter eleganse samtidig som vi holder fast i det nordiske preget som har tatt oss med storm. Vi kombinerer gjerne varme og kalde farger om hverandre og det samme gjelder treverk. Mørkt og lyst treverk kan gjerne brukes om hverandre. 

Jeg ble så utrolig fornøyd med gulvet jeg designet. Fra første stund hadde jeg en klar visjon om at jeg ville ha et kaldt brunt gulv som tilfører både lunhet og eleganse inn til hjemmet, samtidig som det ikke dominerer for mye. Jeg ønsket en tåkelignende finish og det ligger MYE prøving og feiling bak det gulvet her. Her er hvert pigment tenkt nøye gjennom, og det er SÅ ufattelig stas å kjenne underflaten av fotsålen flyte nakne over gulvet mitt. Gulvet vårt! (Selv om jeg har designet er det mannen som har stått med den kjipe delen av jobben, nemlig å legge det :O) 

Gleden var derfor enorm da jeg fikk høre at gulvet mitt ble godt tatt i mot i alle markeder. Selv om man har en klar visjon er det jo alltid vanskelig å vite om andre er klar for den. I dette tilfellet er det snakk om dyktige fagfolk fra hele verden som har drevet med gulv i mangfoldige år vs. lille meg som kun har drevet med gulvet jeg har hjemme. På en annen side har jeg drevet med interiør, design og trender så lenge jeg kan huske. 

Dere vet hva det betyr, sant? Hyyyyl!!! Gulvet mitt skal lanseres som en del av den nye fargeskalaen til Boen i 2020. Bah- jeg tror kanskje jeg sprekker av stolthet <3 Jeg har ALLTID drømt om å skape noe eget og etter jeg skapte PUREINTERIOR har jeg alltid drømt å designe noe eget. This is it- hope you like it! <3 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply