Living room News

TREND ALERT! SKULPTURELLE VASER

/Reklame

BAM! Der var det mandag og vi har bikket inn i en ny måned. 1 april dere- noen som har latt seg lure i dag? Jeg gleder meg vilt til å ta fatt på en ny måned. Mars har vært utrolig innholdsrik og noe sier meg at april vil bli MINST like givende 😀 ELSKER når ballen ruller 😉 hihi. 

Må bare tipse dere om de vasene her som klikket hjem fra Jotex sist uke. Den superhotte trenden som omfavner skulpturer og skulpturelle former står sterkt og blir definitivt med oss videre dette året. Jotex har lenge vært min favoritt på nett, for de har så INSANE mye bra til gode priser. Dere som har fulgt meg i åresvis vet at dette kommer fra lenge før jeg i det hele tatt tenkte tanken om å samarbeide med dem. Per i dag er jeg så ufattelig heldig at jeg får lov til å jobbe sammen med dem, og i den forbindelse får jeg dele ut rabattkode til dere. Og det er så sykt kult at dere bruker de.. på den måten kan jeg jo fikse enda flere gode avtaler til dere ♥ Er det noe jeg elsker så er det å kunne dele med dere, både i luft, kjærlighet og materialistiske goder som dette 😉 hihi. 

Bruk ELISABETHH20 så får du 20% på et helt kjøp. Gjelder kun ut morgendagen! Kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder alt utenom elektronikk. 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply