Living room

UTENFOR KOMFORTSONEN

PINK & YELLOW

Å herlighet, i dag har vi hatt en SÅ fin dag ♥ Vi tok med hjertene våre opp til fjells i dag tidlig, langt utenfor mobilens dekningsområde, noe jeg ELSKER. Litt ambivalent forhold til denne telefonen min noen ganger for på en side elsker jeg jo sosiale medier og det produktet jeg selv har bygd opp i løpet av de siste årene. På den andre siden hater jeg hvordan det kan spise av den dyrebare tiden vi har. Det er derfor ingenting i verden som gir meg mer ro i sjela enn å pakke den kamuflerte sekken full av kaffe, bær, kjeks og god mat samt pakke meg selv inn i ull fra Ulvang og gode sko.

Med hver vår fiskestang, Ulrik i vogna, skiftende vær og tidenes fineste plass fløy timene i fra oss. Vi rakk hjem rett før barne-TV og da var det bare å hoppe ut av turklærne, sette håret i en dott og prøve å overdøve lukten av bål med min nykjøpte parfyme. I ettermiddag har jeg nemlig gått så langt utenfor komfortsonen som du får meg. Jeg tåler mye altså men video, høre min egen stemme, vlog og det reset der er det en grunn til at jeg ikke har kastet meg på enda. haha.

Likevel har jeg akkurat sendt inn en 7 minutter lang presentasjon av meg selv i forbindelse med et veldig spennende prosjekt som eventuelt kan bli aktuelt neste år. Håper så inderlig det er noe jeg kan dele med dere etterhvert ♥

Anyroad, jeg fikk faktisk litt smaken på det hele og fikk plutselig lyst til å prøve meg på en liten videoblogg til dere. Hva tycks? Er det noe spesielt dere eventuelt vil se/høre/vite mer om? Shout out!!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Tonje
    3. august 2017 at 12:12

    Hva heter fargene på veggene?

Leave a Reply