Living room News

VÅRYR

Lite er bedre enn å starte helgen med friske blomster og rene gulv <3 Denne uken har bare flydd avgårde, helt i min stil, haha.

Jeg kjenner faktisk jeg blir ufattelig rastløs av lengre opphold i hverdagen. Sånn som i jula… Sånn har jeg forsåvidt alltid vært. Jeg har et ENORMT behov for en egenkveld eller dag inn i mellom (!les; en gang inn i mellom), men når den dagen er over har jeg ENORMT behov for det motsatte. Da trenger jeg jentene mine rundt meg, jeg får ofte en enorm skapertrang og kaster meg regelrett over kamera etter at jeg har flyttet rundt på halve huset for å finne nye spennende og kreative løsninger. Eller så går det utover mailen som nesten tar fyr i det jeg går frem for å finne nye eller pleie gamle samarbeidspartnere. Jeg elsker virkelig den følelsen her. Følelsen av å være helt våryr og kjenne på at man kan få til akkurat hva man vil, så lenge man jobber hardt nok. Jeg er kanskje litt rar sånn sett, men jeg lurer på om det er noe av oppskriften til at det funker så bra å jobbe slik jeg gjør nå.

Ingenting er bedre enn å kjenne på at det blir akkurat litt for rolig for da blir jeg bare helt gira på å få opp tempoet.

I går fikk huset en liten vårfrisk makeover i det jeg plukket med meg noen helt fantastiske blomster fra Floriss på Lietorvet. Jeg var innom for å hente en pakke fra en leverandør i det jeg skimtet disse. Elsker denne typen eucalyptus. Den er så vill og frodig og lett å leke seg med 😀

Nå skal jeg straks avgårde for å hente ungene før det er klart for fredagstaco og popcorn til barne-tv. Jeg elsker fredager, det er en deilig forlengelse av uka samtidig som det er starten på helgen. Gleder meg til å ta fatt på masse morsom jobb litt senere i kveld og gleder meg sååå til å vise dere hva jeg skal jobbe med fremover. Noen av dere har kanskje fått med dere på Insta story hvor jeg var i dag? Iiih!

Uuuææ, jeg kjenner virkelig jeg bobler over av energi og før jeg knaster i stykker tastaturet etter å dele iveren med dere er det kanskje best å gi seg 😉 Håper du har en helt nydelig start på helgen. Så glad for at du titter innom meg <3

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply