Dining INSPIRATION INTERIOR Kitchen

MAKE A GRAZING TABLE

Reklame Plantasjen

Ferie eller ei, jeg elsker å dekke fine høstbord og lage god mat om høsten. Om det bare er oss i kjernen eller kjernen på utsiden av kjernen, if you know what I mean. Altså, alle de fine menneskene jeg er så heldig å ha i livet mitt med andre ord <3

Jeg var innom Plantasjen sist uke og plukket med meg tidenes MUST HAVE til høstbordet- gresskar. Elsker at de tar inn en miks av orange, hvite, dus grønne og flerfargede gresskar, i alle mulige størrelser. Det gjør det sååå enkelt å leke seg når man skal dekke bordet. Jeg ønsket å lage et lite Grazing table, som forøvrig er det kuleste konseptet jeg vet om.

Her har jeg brukt to trefjøler som base og pyntet med gresskarene rundt og på midten. Når du dekker et bord og ønsker å skape litt orden i kaoset bør du alltid tenke «trekant prinsippet». Dette gjelder i alt av styling, også i butikk hvis du lager display. Tenk et høyt element på midten og la hver av endene være lavere en midtpunktet. Dette er også den letteste basen for å få til et kult grazing table på null komma niks. KOnseptet, for dere som ikke kjenner til det, går ut på å lage en sittende buffet hvor man legger utover typisk småmat eller tapas. Skal du ha noen venner og vin til helgen kan du for eksempel legge ut skinker, oster, frisk frukt, godt brød, ulike dipper, oliven, soltørkede tomater, ferske tomater, scampi, mini burgere etc. Kun fantasien som setter grenser 😀

Som en base på bordet legger du eucalyptus og bruker du ikke andre blomster i tillegg kan du spe på myyye mer enn det jeg har her;) Eucalyptusen kan ligge som en base hvor midten er det bredeste punktet også går det utover til hver sin side og smales ut helt i kantene. Legg bladene under, men også inni mellom og oppå både fjølene og maten. Lekent, gøy å lage enda morsommere å spise og ikke minst imponerende uten at det tar for mye tid eller penger 😉 Psst! Hos Plantasjen får du btw 3 for 2 på alle snitt på allerede lave priser 😀 Jeg elsker det!!

Denne blomsten går forøvrig like fort ut av butikk som den kommer inn, og det er ikke rart for denne nydelige favoritten er like kul tørket som den er fersk. Hos Plantasjen får du 5 dagers garanti på snitt og ofte holder de enda lengre. Når du ser at denne begynner å bli litt tørr i bladene tar du den bare ut av buketten og henger den opp ned så kan du gjenbruke den som tørket i bukett eller alene.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply