INSPIRATION INTERIOR Living room

NÅR VÅREN BANKER PÅ DØREN

Hvert år, når våren banker på døren, blir jeg så hypp på å få inn mer farger. Jeg blir kanskje aldri lei den monokrome fargeskalaen med tørkede blomster og kitt fargede skulpturer. Minimalismen den symboliserer tiltaler meg. Likevel er jeg leken til sinns og jeg elsker å leke meg med farger.

I morgen ryker bildeveggen og jeg har flere nye spennende prosjekter på gang om dagen. Både ute og inne.

Jeg får jo brakkesyke av å være på farta 24/7 så du kan tro hva som skjer nå? haha. Jeg leter etter små forandringer hele tiden. Akkurat nå har jeg hang up på rosa og grønt. Friske farger og klare pasteller.

Så vi er i gang, og godt er det. Jeg holdt nemlig på å vokse ut av klesskapet. De siste 2 ukene har vært preget av indre stress og uro, trøste- og kjedespising. Nå er det slutt! Eller jeg skal i hvert fall prøve etter beste evne å finne frem den energien som bor i meg. Vi er inne i en bedre rutine og jeg ser virkelig lyset i enden av tunnelen. Nå kan våren bare komme! Vi har nemlig brukt de siste dagene på å rydde opp ute. Klippe trær og bukser, rydde terassen og gjøre den påskeklar. Mangler bare friske blomster og en herlig påskestyling så er vi der, og det skal jeg dele med dere. Ofc!

Håper dere har det fint og at dere koser dere i eget selskap eller med de dere har rundt dere <3 Lots of love!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply