Outdoors

LATE BREKKIE

God formiddag fineste dere ♥

Mellom solstrålene har jeg tatt meg en pause innendørs for å oppdatere dere. Startet dagen sent i dag da lille var fryktelig mye våken i natt og Sindre leverte i barnehagen. SÅ etterlengtet og nødvendig. Jeg har sovet litt så som så de siste ukene, så en sen morgen var akkurat det jeg trengte i dag. Uken går mot slutten allerede og helgen nærmer seg med stormskritt! Er ikke det deilig? 😀 Det har vært rart, men fint å begynne på jobb igjen denne uken. Kjenner jeg er glad jeg får en rolig start, for tror både kropp og sinn trenger det.

Jeg fikk over meg i går at jeg bør gå ned noen preggokilo før vi prøver igjen når kroppen blir klar. Kvelden ble derfor brukt i skogen og på slynge sammen med Tonje. Støl som en idiot i dag. MÅ virkelig komme tilbake til den gode rutinen hvor jeg blir avhengig av den gode følelsen. I tillegg trenger jeg en reduksjon på minst 4 kilo for å gå inn i et nytt svangerskap med et godt utgangspunkt. Så here it goes. Trenings minst tre dager i uka fremover og et sunt men godt kosthold! Startet derfor dagen med å slenge sammen to porsjoner lavkarbo knekkebrød etter en oppskrift jeg har sverget til i flere år. Et must i skuffen dersom jeg skal være sunn. Disse erstatter alle mellommåltider og småknasking på kveldene. I tillegg synes jeg de smaker utrolig mye bedre enn brød, så hvorfor ikke? NAM!! 😀

Nå skal jeg kaste meg rundt og få plantet sitronbasilikumen ute før jeg henter lille morell i barnehagen ♥ Var innom den lokale Menybutikken vår i går og bedre vareutvalg skal du lete lenge etter. Kjenner til mange Menybutikker med mye større areal enn denne som har dårligere utvalg. Her får man virkelig alt man trenger og inspirasjonen sitter løst. Jeg endte derfor opp med en haug med urter etter å gå rett i smaksprøve fella *ler* Nå skal jeg prøve å plante de ute for å se om de formerer seg. Sitronbasilikum først ut- noen gode tips? Solforhold? Vanning etc. ? SHout out!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply