Outdoors

SETTER STEMNINGEN MED PHILIPS HUE

Reklame

Litt senere oppdatering enn planlagt i dag. Dagen bare løp fra meg med litt for mange prosjekter på en dag. Vi har jobbet ute hele helgen og mannen har montert opp de nye lysene våre fra Philips Hue. App basert, selvfølgelig! Hva får man ikke en app til i disse dager? 😉 Jeg har nevnt for dere at jeg heller bruker søkemotorer enn apper? haha. Føler meg som gamlemor hver gang noen antar at jeg har apper til alt mulig. Jobben min tilsier jo at jeg bør ha det men jeg synes det er SÅ stress å laste ned og installere. For ikke å snakke om alle de gangene man må oppdatere! Sindre er tvert motsatt- han elsker det! Vi utfyller hverandre godt der, med andre ord 😉 

Anyroad, vi har endelig fått på plass belysning utendørs og det har SÅ mye å si for romfølelsen. Belysning er jo faktisk alfa og omega og det fete med Philips Hue er at vi kan skape akkurat den stemningen vi vil 😀 Vi kan velge mellom et spekter av 16 millioner (!) farger. Jeg er så sinnsykt fornøyd at vi nå leker med tanken på å ha samme type belysning, bare med spotter, inne på badet. Hvor kult er det ikke å lage den stemningen man vil når man skal nyte litt spatid inne på badet? 

Styr alle lysene utendørs via Hue Bridge som er selve hjertet i Hue systemet. I appen kan du velge mellom millioner av farger og nyanser.

Det finnes en rekke produkter i utendørs serien til Philips Hue, men vi endte opp med Hue Lilly spotlights som du ser ovenfor og Hue GO som følger samme bridge som de andre lysene, men er trådløs og oppladbar slik at du kan plassere den hvor du vil uten noen kontakter. Superkjekt! 

Vi vurderer å invistere i en lightstrip fra samme serie og feste langs hele gelenderet på venstre side. På denne måten får vi virkelig rammet inn uteområdet! 

Jeg elsker virkelig at vi har så stort fokus utendørs i år og jeg fleiper ikke når jeg sier at vi spretter ut så fort vekkerklokken (les: Ulrik) ringer! Han i bleie, hun i trusa og jeg i morgenkåpa med sveisen på snei. Lite er mer sommer enn det ♥

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply