Outdoors

TIL FROKOST, LUNSJ & MIDDAG

Det beste med ferie? Takk som spør! Jeg elsker å våkne uten alarmen på telefonen. Å høre mini ligge nede i sengen sin å skravle mens Celine, som i løpet av natten har sneket seg inn til oss, strekker de tynne lange armene sine rundt meg og sier; God morgen mamma! 

Jeg elsker å tasse barbeint rundt og ta morgenkaffen på verandaen mens ungene løper rundt i trusa og bleia før vi engang hr rukket å tenke på frokost eller solkrem. Jeg elsker at rutiner sklir ut og at dagene flyter inn i hverandre. 

For meg er det viktigste av alt at vi er sammen. Om det er her eller på andre siden av jordkloden. Det spiller ingen rolle! 

Det er viktig for meg at vi klarer å legge bort jobb og pakke bort alle hverdagslige gjøremål. det er ikke alltid like lett, Spesielt ikke nå, når jeg jobber selvstendig. Jeg vet at de neste dagene vil bestå av en del jobb og selv om det blir mest på kveldstid etter ungene er lagt ønsket vi alle sammen så gjerne en skikkelig ferie. En hvor vi kommer oss bort fra oppussing og klesvask. Hvor oppdateringer ene og alene kun er basert på inspirasjon og hobby fremfor deadlines. Missforstå meg rett, jeg ELSKER jo egentlig deadlines og jeg elsker at jeg har det. At jeg har samarbeidspartnere som satser på meg og som tror på meg! Det er så STAS, og jeg priser meg selv lykkelig over at jeg har et liv jeg egentlig ikke ønsker noe ferie fra. Jeg elsker jobben min, og selv om det blir ferie fra klesvask og baderomsoppussing blir bloggen med til Vietnam, for jeg GLEDER meg SÅ til å ta dere med på tur 😀 

Nå er det plutselig under en uke til vi reiser til Vietnam og i går kveld pakket jeg sammen koffertene til ungene! Iiih, det er så spennende og jeg gleder meg som en unge. Å pakke er alltid et kapittel for seg selv, og av den grunn starter jeg tidlig. Det viktigste er å få med det vi trenger til barna. Så lenge ting er på stell der så klarer vi oss uansett 😉 

Du finner oss her ute, til frokost, lunsj og middag 😉 Snakker om- nå er førstnevnte servert. Vi skrives senere. Ha en nydelig søndag! 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply