Outdoors

Uteplassen; FØR & ETTER

/reklame

Hei fra Oslo! 

Dette har jeg gledet meg SÅ masse til å vise dere. Uteplassen, før og etter. I love it! Har mest lyst til å blåse av alle avtaler og bo her ute i min lille oase dag ut, dag inn. 

Det første bildet viser verandaen slik den var det første året etter at vi flyttet inn. Mye annet ble prioritert akkurat da, så uterommet fikk overhodet ikke den plassen det fortjente. I etterkant av dette har vi byttet gelender, beiset plattingen, laget urtehage, fått inn deilige planter og fantastiske møbler. Spisegruppen har vi enda, men jeg har byttet ut stolene på den sist uke for å få det litt mer i tråd med resten av uteområdet. 

Det er fremdeles ting og tang som gjenstår og både torsdag og fredag har jeg satt av til å være her ute. Det blir en tur eller to til Plantasjen, så er det bare å henge på hvis dere er nysj på hva jeg skal finne på 😉 Jeg er fremdeles SYKT keen på pergola. Drømmer om det om natten så det er vel kanskje et tegn på at jeg MÅ få meg det? Så lite keen på å lage den selv. Mest fordi tiden ikke strekker til så nå vurderer vi å sette vekk hele jobben, haha. Bad er fryktelig tidkrevende og spesielt når man skal kombinere det med 200% jobb og familie. Tenkte jeg skulle få en opp på befaring i morgen så får vi se hva han anslår, både i form av tid og penger 😉  

Btw, HVOR FIN er ikke den nye sofagruppen fra Plantasjen? Herlighet jeg er så overlykkelig og takknemlig for at jeg får jobbe med dem. Planter er et must i hverdagen min og denne sofaen har tatt med hele innerommet ut. Den er helt fantastisk å sitte i og enda bedre ¨ligge på. I tillegg både ser og føles den ut som en sofa jeg kunne hatt innendørs. 

Denne uken skal noen siste små detaljer på plass. I tillegg skal jeg få plantet ut spirene jeg har hatt innendørs. Så ser jeg for meg at jeg må ha noen flere høye grønne elementer på verandaen. Jeg kjenner jeg mangler noe grønt oooog kanskje en pergola før jeg kan skåle utesesongen helt i gang, hehe. Jeg løper nemlig omkapp med værmeldinga på yr om dagen og håper så inderlig det stemmer at vi snart skal få kjenne på 30 varme og litt sol på kroppen 😉 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply