INTERIOR

PÅSKEPYNT OG FREMTIDSPLANER

Her i huset er det lite tegn til påske forutenom at mannen har fri ♥ Litt fjær har vi likevel fått på plass i tillegg til Celines hjemmelagde egg som finner veien inn på kjøkkenet hvert eneste år. Ingenting er som barnas små kunstverk.

Snakker om påskefri… mens Sindre har fri ser jeg mitt snitt til å jobbe. De siste dagene har jeg hatt begge hjemme samtidig og behovene spriker såpass mye at det er klin umulig å få 5 minutter alene. Til og med på toalettet er det hæla i taket og tenna i tapeten, haha. I går delte vi oss litt og Celine og jeg var ute fra 10.00. Vi fylte opp varebilen og kjørte avgårde med noen lass. Jeg er med andre ord i gang som frilanser og har offisielt flyttet ut av «hobby garasjen». Jeg har jo drevet med dette lenge, men langt i fra på fulltid. Det føles derfor utrolig godt og ikke minst riktig å dele styling-delen av jobben min fra hjemmet vårt. Jeg gjør jo en hel del oppdrag her hjemme også i forbindelse med bloggen og instagram, men selve boligstylingen var det godt å få flyttet på.

Nå føles huset litt… tomt. Hehe. Men det varer ikke lenge for rett over påske skal jeg i gang med et nytt spennende samarbeid som krever både plass og endring her hjemme. Gleder meg masse til å fortelle dere mer!!

Etter jeg sa opp jobben min har responsen vært enorm og nesten litt overveldende. Jeg setter så utrolig stor pris på alle lykkeønskninger fra dere ♥ Tusen takk! Mange spør meg også, naturlig nok, hva planen er fremover? Planen er å følge hjertet mitt og gjøre det jeg virkelig vil. Jeg har alltid blitt helt varm i hjertet mitt når jeg møter andre mennesker som tør å gjøre det de virkelig brenner for. Som tør å si fra seg et trygt og godt fotfeste til fordel for mye usikkerhet og hardt arbeid. Som tør å ta en sjanse. Nå står jeg der selv og det føles helt absurd og så utrolig riktig. Det er så rått og jeg er så stolt over å endelig ta dette steget.  Siden jeg sluttet på ungdomsskolen for et halvt liv siden har jeg drømt om å skape noe eget. Å drive noe som var mitt. Gradvis har jeg allerede gjort dette over tid, men nå satser jeg virkelig alt og går all inn.

Fremover skal jeg jobbe heltid som influencer som jeg gjør per i dag og satse enda mer på interiørstyling. I tillegg vil jeg ha større fokus på boligstyling og når vi snakker om det kan jeg nevne at dagen i går ble brukt på å flytte eget lager ned til et nytt lager i hjertet av sentrum. *iiiih* Her skal jeg dele varelager med en fantastisk nydelig dame som jeg har blitt overraskende fort kjent med de to sist ukene. Gry har drevet med boligstyling i Grenland og Telemark de 7 siste årene og kjenner markedet og kundene utrolig godt. Da hun, for 2 små uker siden, kontaktet meg for å høre om jeg var interessert i et samarbeid var jeg ikke sen med å ta opp tråden. Vi har kommet frem til at vi beholder hvert vårt firma, Grys Interiør og boligstyling og Pureinterior Styling. Men vi skal samarbeide om å bli enda bedre sammen ♥ Vi har ganske ulik stil, noe som kommer oss til gode i dette yrket. Telemarksregionen består av utrolig mange forskjellige kunder og kjøpegrupper. Vi skal få frem det beste i hverandre og møte kundens behov etter beste evne. Ved å være to stykker med ulik bakgrunn og tilnærming til stylingen vil vi kunne utfylle hverandre og treffe en enda større målgruppe enn tidligere. I tillegg vokser varelageret betraktelig, noe som gagner oss begge 😉

I Oslo står man mye friere i forhold til å plukke ut den målgruppen man selv ønsker å rette seg mot avhengig av hvordan styling man ønsker å presentere. I interiør og styling ligger det MYE identitet, og uansett hvordan segment man skal treffe kommer ofte noe av denne identiteten frem. Det kan derfor være utfordrende å jobbe med en målgruppe som strekker seg helt fra unge førstegangskjøpere til enker på 85 år. Det er selvsagt utrolig mye i mellom, men her i Skien, Porsgrunn og det øvrige Telemark kan man ikke velge det ene eller det andre. Boligstyling er fremdeles nytt for mange, og det er for mange enda vanskelig å se den utrolig store verdien dette gir. Heldigvis har etterspørselen øket betraktelig de siste årene og både meglere og mange privatpersoner ser virkelig verdien av dette. I tillegg øker behovet for konsi\ultasjon til nye boliger samt næringsbygg og det er så utrolig morsomt å bli huket inn på slike oppdrag. Jeg og Gry skal jobbe både sammen og alene alt ettersom hvordan ukene fyller seg opp. Jeg gleder meg så utrolig masse til å kicke dette i gang, og etter påske er det noe som sier meg at det smeller for fullt. Ulrik, lille vakre interiør duden min, henger selvsagt med på lasset frem til Sindre går ut i pappapermisjon ♥

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply