INTERIOR

S L O W START

- Put on your Prada`s and see clearly -

Jeg har virkelig hatt verdens tregeste start på dagen i dag. Sindre lot meg sove lenge i dag, og etter å ha strukket meg i godt over en halvtime plukket jeg med meg pcen og startet dagen med en kopp varmt og sortering av kategorier her på bloggen. Med brillene på nesetippen og lamellene som slapp inn det sarte formiddags lyset er dette en av de beste morgenene jeg har hatt på lenge.

Det føles så godt å styre min egen plattform med full tilgang til alt som skjer. Når man i tillegg har support systemet innenfor husets 4 vegger (les! Sindre) gjør det alt veldig mye enklere. På tross av en slow start har jeg fått tatt masse bilder og gjort klart til en photoshoot vi skal ha med jobb i morgen. Gleder meg! Bli gjerne med bak kulissene på insta snappen min: @pureinterior_

Jeg kom forresten over dette brettet fra Normann Copenhagen hos Møbelgården i Skien i går til halv pris (!). Folk Tray er en del av en større serie fra Normann Copenhagen som heter Folk. Serien tar for seg en rekke tidløse lysestaker med et enkelt og minimalistisk formspråk. Jeg bruker det til alt annet enn te-lys. Fint å ha på nattbordet for å legge fra seg brillene eller telefonen. For ikke å snakke om på skrivebordet til visittkort og penner.

PS! For dere som har spurt så kommer en liten mini oppskrift på hvordan du lager Eames uroen til barnerommet i kveld. Stay tuned.

©Elisabeth

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply