INTERIOR

SLØV MORGEN OG HVERDAGSHOLDNINGER

God morgen, eller skal jeg si formiddag 😉

Solen skinner og jeg kan, enn så lenge, ikke se en eneste sky på himmelen. Herlighet så godt ♥ Føles ut som en evighet siden sist vi så solen. Her hjemme kan jeg forøvrig melde om totalt kaos! Ikke noe nytt der altså. Stuen står på hodet og huset er fylt med pussestøv. Ikke en ideell situasjon å leve oppi, men alt går…  Håper likevel vi kan få ferdigstilt ting i løpet av uken slik at vi kan gå tilbake til normalen.

Jeg og lille står på vei ut døren etter en alt for sløv morgen med te selskap av fineste kvalitet. Celine ELSKER å leke med dette te serviset til dukkene sine og jeg elsker å drikke av det. På ordentlig *ler*. Så mens hun iherdig fylte opp «liksom-te» til alle rundt bordet nøt jeg en rykende varm kopp mango te fra Bali.

Jeg har en litt laid back holdning til alt det der. Velger man å fylle huset med ting man liker, enten det er dyrt design eller rimelig nips må man tåle at barna holder på med det. Eventuelt knuser det om de skulle være så uheldige. Sånn er livet. Og ting er ting. Det viktigste er at vi har tak over hodet, har hverandre og er friske og raske alle mann. Det er så lett å ta for gitt og jeg prøver å minne meg selv på det hver eneste dag. Vi er så heldige og jeg er så takknemlig ♥

Nok morgenprat- må løpe. Vi snakkes etterpå for en aldri så liten oppsummering av IKEA kampanjen 😉 Ha en fantastisk fin søndag.

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Julie
    12. februar 2017 at 13:50

    Og hvis de skulle være så uheldig å ødelegge noe, så er det en god unnskyldning for å kjøpe seg noe nytt ?? hvertfall slik jeg tenker ?✌?️

Leave a Reply