Dining INTERIOR

STILLHET I STORMEN

Inneholder sponsede produkter

Jeg skulle ønske jeg kunne si at helgen bare har vært fryd og gammen- en dans på roser. Men når er livet egentlig det? Mye jobb, en husholdning som skal gå rundt, to små som krever sitt og renovering som skal gjøres på «fritiden». Fritid- hva er det? haha..

Vi er jo midt oppi et oppussingskaos hvor min kjære tar på seg alt på badet , noe som går utover mye annet. Han er dødsflink og vi merker egentlig ikke sååå mye til det, men det er noe med at begge parter går med konstant dårlig samvittighet. Han for barna, eller badet, eller jobben- kanskje meg. Jeg for han, for oppussingen, for ungene, for jobben og hjemmet. Haha. Det flyter, og det er greit- men det er noe med den dårlige samvittigheten ovenfor hverandre og andre som bare tar så på.

Det blir intense uker fremover, men jeg lover å fungere så normalt som mulig her på bloggen, men hold ut med meg om det blir litt utblåsing fra tid til annen 😉 

Startet dagen med å legge ut nåværende kjøkken for salg før jeg ble bombardert av mailer på finn og telefoner. Hadde en mann oppe for å se på det i 11 tiden og klokken 12 var det solgt. Thank you finn.no 😉 Vi la det ut til gi bort pris mot demontering. Nå blir det kjappe løsninger på arbeidskraften for å få tiden til å strekke til og rekke å bli ferdige før jul 😉 

Vi rakk likevel et bedre måltid sammen og et er så godt og så viktig. Om ikke flere så i hvert fall det ene gode måltidet hvor man sitter ned. Sammen. Uten telefon, pc og andre tanker. Bare her, nå- lyttende til små gleder og små bekymringer. Elsker det! 

 

Dekket bordet med ulikt dekketøy som jeg synes harmonerer godt sammen for å skape litt ekstra stemning på en ellers, bokstavelig talt,  stormfull søndag, hehe. 

Elsker det nye serviset i Grand cru serien fra Rosendahl. Kombinerte det med det deilige serviset fra By ON design og den nye bestikkserien med Løvenes Konge fra WMF til ungene <3 Linduken fikk jeg på 50% hos Nille for 2 uker siden og serviettene sydde jeg i Vietnam 😉 De tørkede blomstene er noen av mange som ble med meg hjem fra Floriss rett før helgen! Elsker at de har tatt inn store partier med tørkde blomster, og enda bedre- jeg elsker å kombinere dem med strå og blomster man tørker selv fra naturen. 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply