INTERIOR STYLING

VI ÅPNER POP UP I SKIEN!

Da har jeg endelig landet foran skjermen etter en UTROLIG hektisk og supermorsom dag! Flere oppdrag har kommet inn, tre befaringer er unnagjort, pop up butikken begynner å nærme seg klar og logoene våre er endelig på plass. Det er rart med det, men alt ble liksom så mye mer virkelig når jeg så navnet «mitt» eller merkevaren min, PUREINTERIOR, på et eget butikkvindu. Helt vilt og sinnsykt morsomt! Skal jeg være dønn ærlig må jeg innrømme at det har vært en liten drøm så lenge jeg kan huske og nå står jeg plutselig her med verdens skjønneste partner, nye boligstylinger og vårt eget showroom som er gjort om til en fantastisk flott POP UP butikk midt i hjertet av hjembyen ♥ Ååå, dette er så gøy!! Må nesten klype meg selv i armen mellom slagene, for jeg kan ikke tro det er sant.

Vi selger unna både nye og gamle varer. Ting som er brukt i styling, flotte nyheter direkte fra leverandører og en hel del nyheter fra flinkeste Trend Collection som vi har et samarbeid sammen med. Her finner du godbiter fra kun 10 kroner men også dyrere møbler. Jeg tør påstå at vi har noe for enhver smak og Gry, kollegaen min, er helt RÅ på butikk display så om ikke lommeboka strekker til kan du bare ta turen innom for å la deg inspirere 😉 Vi lover både god stemning, gode priser, hyggelige samtaler og mye MYE latter og glede. I tillegg har vi 20 eksklusive goodiebags til de 20 første kundene som tar turen på onsdag. Da åpner vi nemlig dørene for publikum.

Vi holder oppe fra onsdag 18.04 18-21, torsdag 19.04 10-18, fredag 20.04 10-18 og lørdag 21.04 10-15. Lokalet ligger vis a vis Stoffbua i Kverndalen. Håper virkelig du har lyst til å komme for å slå av en prat med oss. Kanskje kan vi hjelpe deg med noen gode innredningtips også 😉

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply