INTERIOR The wedding

WEDDING PLANNING WITH BY LASSEN

God morgen dere 🙂 Det er så deilig at det bare er lørdag! Selv om jeg var på jobb i går så fikk jeg så innmari lørdagsfølelse på torsdag. Og da er det så deilig når helgen bare aldri slutter. Og i morgen er det til og med 17. mai. Jeg elsker den dagen. Liv og røre, masse kjentfolk, barnelatter og glede. Det er så fint med tradisjonelle dager, i alle fall etter vi fikk barn. Når jeg så Celine i barnehagetoget på onsdag begynte jeg nesten å gråte. SÅ stolt ble jeg *ler*.. haha! Jeg har blitt en skikkelig bløt en ass… 

Anyroad- jeg tok meg fri resten av kvelden i går. Hadde tidenes deiligste kveld med verdens beste Charlotte som hjalp meg gjennom side opp og side ned i bryllupsplanleggingen. Jeg fikk endelig laget moodboards- både til hår frisyren og til fotograferingen. 

– STROPP by Lassen FOR BREAKFAST – 

Jeg har jo laget en enorm moodboard på pinterest, men for min del er det virkelig noe annet når jeg får det ned på papiret. Klipp og lim ut av magasiner eller andre inspirasjonskilder. Dette gir meg en utrolig god oversikt og det er mye lettere for meg å dele de ulike kategoriene opp slik jeg ønsker. Det er også et ønske fra fotografen vår, Max Emanuelson, at vi gjør det på denne måten. Det gjør det enklere både for han og oss på den store dagen og i planleggingsfasen! 

Siden ting går ned av veggene her hjemme, og ikke opp om dagen havnet STROPP By Lassen på kaffen isteden. Hvorfor ikke? 😉 Ønsker dere en deilig kreativ lørdag. Klem fra meg! 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply