Baby shower Dining

SKAP EN BABY SHOWER I BOHEMSK STIL

Vi startet dagen tidlig på lørdag og ba til høyere makter om at sommer Norge skulle vise seg fra sin beste side. På tross av litt vind kom det utrolig nok ikke en eneste regndråpe, noe som gjorde ønskene våre for dagen komplett.

Jeg, Charlotte og Marlen startet riggingen 0930 og ble akkurat (!) ferdig i tide. Vår kommende mor, Stine, ble superoverrasket og omgivelsene for dagen satt prikken over i`en ♥

A LITTLE TREAT FOR OUR SWEET

I og med at vi ble hele 27 stykker på det meste kom vi frem til at vi ønsket å holde festen utendørs. Dette krever selvsagt noe mer, spesielt i form av planlegging, men det er også desto mer tilfredsstillende når resultatet er klart.

Vi fylte intet mindre enn 3 hele biler med puter, bord, tallerkener, papp, papir, duker, gardiner, små nips, mat og kaker. For å klare å få alt ferdig innen gjestene kom, klokken 13, var vi kritisk avhengig av god planlegging, delegering av oppgaver, effektivitet og god struktur. Og med dette party crewet var ikke det noe som helst problem! 😀 For en gjeng ♥ hihi.

Vi ønsket å skape et romantisk tema og endte på en bohemsk stil med lave bord, tepper og puter på bakken, blomsterkranser og grønne omgivelser.

Vi valgte å sette opp partytelt på bakkestranda her i Skien for å ramme inn selskapet. I taket hang vi grener av et tre vi fant like i nærheten. De samme kvistene ble brukt både på bordene og i de små kuvertposene. Sistnevnte har jeg bestilt på ebay til en latterlig billig penge. Jeg har det alltid liggende hjemme i «party skapet» i ulike størrelser til forskjellig bruk. Vi kjøpte papir i ulike rosa farger og klippet opp dråper som kunne henge fra taket for å understreke at dette var en «shower» til fine jenta vår.

Serviettene er fra Søstrene grene og dekktallerknene fra forskjellige steder som blant annet Nille, Feel etc. Borddukene er gamle lin gardiner, lampen i taket en DIY av denne fra Ikea. Putene og pleddene er samlet sammen av alle tre. Man har jo alltids noe liggende hjemme 😉 Lyktene er fra Clas Ohlson og trekurvene fra Skeidar. Selve teltet er, som nevnt tidligere, fra Jula.

B A B Y  G I R L

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Veronica
  28. juli 2017 at 09:23

  Elsket dette – dere er flinke. Kan ikke jeg leie deg inn til bryllupsforberedelsene våre? 😛

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   30. juli 2017 at 11:18

   Så utrolig hyggelig å høre 😀 ÅÅÅ! Ja gud det hadde vært gøy- drømmen er å kunne starte med event planning etterhvert ved siden av både bloggen og styling 😀

Leave a Reply