PERSONAL

FORTID, NÅTID OG PLANLEGGING AV (EN SPENNENDE) FREMTID

Hei dere ♥

De siste månedene har livet vært så ekstremt turbulent. Helt siden jeg sa opp jobben på Reklamehuset Wera har livet vært som en ny skummel berg og dalbane du klamrer deg fast til og lærer å kjenne mens du kjører. Jeg elsker berg og dalbaner, missforstå meg rett, men den siste tiden har det rett og slett vært i overkant mange overraskelsesmomenter i livet som har med alt annet enn jobb å gjøre. Så ekstremt mange utfordringer på privaten, noe som gjør det både vanskelig og utfordrende å fokusere på jobb. I tillegg har vi hatt så sykt mye å gjøre med boligstylingen at vi har ikke rukket å vaske gulvene i vårt eget hus på godt over en måned… Bloggen har blitt nedprioritert og om jeg er heldig rekker jeg kanskje å legge ut et bilde på instagram. Så fort arbeidsdagen ender (noe den aldri gjør) prøver jeg å skvise ut mest mulig tid sammen med barna våre før leggetid, for de er jo absolutt det viktigste for meg. Så er det gjerne tilbake på lageret for å planlegge, pakke og klargjøre neste bolig, eller hente en annen som allerede er solgt. Så nå kjenner jeg at jeg er SLITEN! Og det skal bli så fantastisk godt med ferie sammen med familien min, noe jeg starter med fra mandag allerede. Tid til å ta meg av ting jeg ellers ikke rekker og bare bruke masse masse tid sammen med de viktigste. I tillegg skal jeg få landet mange svevende prosjekter og rydde opp i tanker som tar ALT for stor plass.

Sistnevnte er grunnen til at det har vært litt stille her inne den siste tiden. Jeg er utrolig dårlig på å lyve, og hvis jeg skal produsere godt innhold på en sliten kropp og et psykisk utslitt hode uten at dere vet hvordan ståa egentlig er, så blir hele greia bare så utrolig falsk føler jeg… Kreativiteten uteblir fordi jeg ikke har tid til å kjenne etter om den i det hele tatt er der. Så noe må bli annerledes, jeg vet bare ikke helt hva… Enda.

Så da vet dere hvorfor ting er som de er, og når de er der de er nå så kan de faktisk bare bli bedre.

Heldigvis er det utrolig mye positivt som skjer også og det er jeg jo så glad for. På mange måter veier det opp for de tingene som tynger. Vi har jo hatt utrolig mye jobb og selv om vi er gørr slitne nå før ferien så er det utrolig bra 😀 Den største utfordringen for meg har vel verdt både samvittighet og utholdenheten ved å ha med seg Ulrik på fulle arbeidsdager. Det er tøft å ha en 13 kilos baby på ryggen  mens du bærer en 30 kilos sofa opp i tredje etasje, hehe. Men nå er barnehagen rett rundt hjørnet og brikkene faller sakte men sikkert på plass ♥ I tillegg nærmer bryllupet til Charlotte og Anders seg med stormskritt. Jeg skal være forlover og det gleder jeg meg stort til 😀 Og i fare for å gjenta meg selv er jeg lykkelig over det sinnsyke været vi har her i Norge om dagen. Hva er vel bedre enn å sette seg rett på terrassen med en rykende kopp kaffe før klokken har rukket å bli 0700, huh?! 😉

Fremover vil det nok skje litt endringer i hverdagen min. Jeg har nødt til å få tid til å prioritere bloggen mer enn jeg har gjort de siste månedene. Dette er noe jeg virkelig ønsker og noe jeg brenner for. Det å være kreativ, produsere, svare på mail, dra på møter, få nye samarbeid og pleie gamle, det er så viktig det. Dette er første gang på så lenge jeg kan huske at jeg faktisk har tid til å sette meg ned å gjøre det. Derfor blir det nok noe mindre boligstyling på meg til høsten, selv om jeg absolutt ikke ønsker å kutte det ut, og forhåpentligvis mer kommersielle samarbeid. Dette elsker jeg, og det gir meg så uendelig mye. Å style, fotografere, skape innhold og ikke minst INSPIRERE og blir inspirert ♥

Vi starter med et BRAK rett etter ferien, og de første ukene er allerede fulle av bookinger på boligstyling. Så utrolig kult vettu! I midten av august pakker jeg kofferten og reiser avgårde til Sverige som både stylist og influencer. Her skal jeg blant annet crashe et bryllup og ta noen spennende bilder for Floriss før turen går videre til Hishult og Stockholm i forbindelse med en stor stylingjobb for Hageland. Jeg har blitt leid inn via Fjuz og jeg er SÅ evig takknemlig for at jeg får muligheter som dette! Det her lille universet som jeg har skapt meg de siste 5 årene er jo min tredje lille baby ♥ Jeg brenner for det og det er så MYE mer enn bare en jobb for meg. Det er en hobby. En livsstil. 

Nå føler jeg meg, utrolig nok, både kreativ og ti tusen ganger lettere. Det er så deilig å dele selv om jeg også er privat. Det at dere vet hva som skjer i livet mitt gjør det enklere for meg å være på. Når jeg er ekte blir innholdet genuint. For meg er det viktig.

Håper dere får en fantastisk dag i solen så gleder jeg meg til å oppdatere dere litt senere i kveld 🙂 Takk for at du svipper innom, det betyr så mye det ♥ God helg!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply