INTERIOR Motherhood

LA OSS SNAKKE LITT OM CRAVINGS

Når man er gravid får man mye rart for seg. Intet nytt der! For min del har det ikke vært de største cravings det svangerskapet her. Når det er sagt skal det sies at jeg er en jente som er glad i søtt. Gravid eller ikke gravid 😉 Og denne deilige koppen med kakao gikk ned på høykant i helgen ♥

Det skal også sies at fra jeg gikk inn i tredje trimester har det kommet snikende og de siste to månedene har vært HELT ekstreme. Jeg er totalt AVHENGIG av isbiter og kjøper minst to 4-6kg på kiwi hver uke. Får så cravings og vann i munn at jeg må åpne den store 2 kilos posen i butikken og knasker med glede på de hele veien hjem. De går ned til frokost, til kvelds og alle andre tider i mellom til min manns store fortvilelse. Det knaser så høyt at det høres ut som resten av hodet mitt er tomt *ler*.

En annen ting jeg er HELT ekstrem på er lukter. Ja, jeg var hypersensitiv med Celine også men denne ganger er kanskje 10 000 ganger verre. Jeg tror aldri jeg har kommentert verken hund, mann eller barn så mye som i dette svangerskapet. Alle må dusje hele tiden for jeg får helt noja av lukter jeg til vanlig lever hver eneste dag med. Ikke lukter de vondt heller, de bare lukter seg selv og til og med det får jeg fnatt av, haha.

For ikke å snakke om kjøleskapet, skapet, badet eller senga da.Jiiiiiz! Jeg får panikk dersom det i følge meg selv er en u-lukt i rommet. Derimot har jeg helt dilla på lukter jeg vanligvis ikke har så mye til overs for. Når jeg fyller diesel på bilen passer jeg på at jeg får bitte litt på hendene sånn at det lukter diesel av meg i lang tid etterpå. Jeg kjører med glede lengst inn i parkeringshuset for å nyte lukten de 10 minuttene jeg har til overs. Kjører jeg i tunnel åpner jeg med GLEDE vinduet midt i. Eksoslukten har plutselig blitt tilfredsstillende, det samme gjelder både neglelakk, neglelakk fjerner, bensin og båtlukt. Haha, det er heeelt vilt og litt skremmende for kan godt skjønne at folk finner på å spise og drikke mye rart i graviditeten. Jeg holder meg til sniffing i skjul for min bedre halvdel som synes jeg er tullete og useriøs.

Hadde du noen cravings i graviditeten? ♥

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply