Motherhood PERSONAL

KJÆRLIGHETEN SOM OVERGÅR ALT

Hver eneste morgen når jeg henter den blidfisen her så hopper hjertet mitt et ekstra hopp. Det slutter aldri å overraske meg hvor ekstremt mye kjærlighet jeg føler til barna våre. Jeg vet at man som regel elsker barna sine over alt på jord uansett hva, men at kjærligheten og ikke minst den ekstreme avhengigheten (som jeg antakeligvis føler mer på enn dem) blir mer og mer intens, det overrasker meg.  De er virkelig hele livet mitt og jeg klarer meg nesten ikke en dag uten. Tenk det. En dag liksom. Til uken skal jeg på en kjempemorsom event i Stockholm sammen med jenter jeg digger å henge sammen med, men inni meg så gjør det så vondt her jeg sitter. Det gjør vondt hvert sekund jeg er vekk fra han og selv om han har det 10 000 ganger morsommere hos mor enn hos meg så er savnet så enormt. Ikke for han, men for meg.

Det er nok sunt å forberede meg på hverdagen igjen. Jeg er sikker på at han her er mer enn klar nok til å begynne i barnehagen til høsten, selv om jeg gjerne skulle hatt han hjemme lenger. Jeg er likevel glad for all tid vi får før det og at vi skal tilbringe tre uker sammen på andre siden av jordkloden totalt isolert fra omverden. Bare oss fire. Familien min, som jeg er så inderlig forelsket i.

Jeg ville egentlig bare ønske dere en riktig god morgen. Utrolig kult at så mange har funnet veien inn hit i det siste. Sånt gjør meg glad 😀

Nå skal vi nyte en rolig morgen før vi tar en liten tur til byen. Jeg må fikse noen detaljer til stylingen jeg holder på med også må vi handle gave til to skjønne små tvilling gutter som skal feires med brask og bram i dag ♥ Nyt lørdagen, I know I will!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply