Motherhood

OH BABY, IT`s COLD OUTSIDE

// Innlegget inneholder sponsede produkter fra Jollyroom

God kveld fineste dere.

Nå har jeg akkurat slengt rumpa ned på kontorstolen, og mens jeg hamrer løs på tastaturet as we speak prøver jeg å få i meg en skive med advokado og en liter med vann. Kommer nemlig rett fra trening og kjente behovet etter mat var helt enormt i dag. Jeg og Charlotte har virkelig kommet i gang med treningen nå og det føles så utrolig godt. Rart hvor glad man blir i å trene etter man får barn 😉 hehe. Hashtag #noworries Noen som kjenner seg igjen? ;D

Snakker om barn.. tok med kidsa ut etter barnehagen i dag. Celine kom litt tidligere hjem og etter litt 2-mat for oss alle tre gikk vi bak til Lillehuset 16B. Celines lille hule ♥ Vi har verdens største lønnetre rett bak lekestuen og dere ANER faktisk ikke hvor mye løv det er i hagen vår. Orket ikke engang å starte på tanken om å rake i dag så tok heller med kamera ut og utnyttet det fine høstløvet på bakken. Jeg prøver nemlig iherdig å fange et Kodak-moment av kidsa til årets julekort 😉 Bildet under er definitivt en god kandidat ♥ Mine små.

Celine og Ulrik er så heldige at de har fått hvert sitt sett med vinterdresser fra Didriksons og den prisvinnende vinterstøvelen Superfit fra Jollyroom. Årets første vinterdag var sist uke og selv om snøen virker ganske far away akkurat nå er det på høy tid å preppe de små hjertene mine for vinteren. Elsker virkelig passformen på de dressene her og det faktum at dressen vokser med barnet :O Altså- fantastisk!!

Didriksons Migis, som forøvrig er oppfølgeren til den prisvinnende vinterdressen Theron, har en «Extended size»- funksjon som lar deg forlenge både ermer og ben opp til en størrelse. Enda mer detaljer og enda bedre en forgjengeren! Didriksons Migisi har tapede sømmer, vannsøyle på 5000mm, avtagbar hette med fuskepels, ermer med tommelhull, samt flere reflekser som gjør mine minis godt synlige i mørket.


Psssst! Akkurat nå har Jollyroom supersalg på akkurat disse dressene så hvis du klikker deg inn her kan du gjøre en kjempe deal! Dressen til Ulrik finner du her, og Celines her. Begge er satt ned til utrolige 899,-. Gore Tex skoene til Celine er også på tilbud as we speak og akkurat nå får du dem til kun 799,- 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply