Kidsroom Motherhood

SUNDAY STROLL MED NY KOMBIVOGN

// inneholder sponsede produkter

– SUNDAY STROLL –

I dag har vi, som så mange andre, vært ute på en liten søndagstur. Været har virkelig vært helt upåklagelig i dag, og vi nyter siste rest av sommeren før bladene får alle jordens farger og luften blir enda skarpere.

Lille gullklumpen min har sovet minimalt i dag så nå ligger han ved siden av meg mens jeg slår løs på tastaturet. En konstant lyd som dette pleier ofte å få han inn i dyp søvn, så en vinn-vinn situasjon, I guess?! I morgen reiser vi nok en gang inn til Oslo. Ulrik blir med meg både på pressevisning- og middag før vi vender nesa hjemover. Vurderte å bli over til tirsdag, men kjenner at uken allerede er ALT for full så bedre å starte her hjemme 0700 med kaffekoppen ved siden av meg. Lillemor fyller nemlig år til helgen og blant alle andre planer skal både piratbursdag (selvvalgt, hehe) og voksenbursdag planlegges. I tilleg MÅ jeg få ut dåpsinnbydelsene denne uken (Note to self!) sånn at gjestene rekker å få den før selve dagen plutselig er her ♥

Anyroad, vi har fått oss en ny kombivogn som er helt genial hvis du er mye på farta! Ikke bare tar den liten plass i bilen, den er fin å se på og innmari god å både sove og sitte i. Jeg synes Ulrik er for liten for sportsdel enda. Ikke kroppslig for der minner han om en ettåring, men in mind. Han er kun tre måneder gammel, og selv om han er stor for alderen føler jeg ikke han har god nok motorisk kontroll til å gå over til sportsdelen riktig enda. I tillegg sover han mye i vognen så synes det er greit å bruke liggedelen enda. Med denne nyheten fra Petite Chèrie får du begge deler. Bagdelen får du enkelt ved å dra i en spak på ryggen og legge sittedelen helt ned. Det er god plass, faktisk større enn bagen til babyjogger som Ulrik snart blir for stor for, til mors store fortvilelse- lille gull ♥ Så å kunne ha en vogn som gir meg muligheten til å legge han helt ned samtidig som nysgjerrige små klinkekuler får hilse på omverdenen er midt i blinken.

– TWO IN ONE –

Dekkene er oppblåsbare, og selv om jeg foretrekker punkteringsfrie dekk gjør det faktum at du får med pumpe og egen oppbevaring til den under vognen det lettere å velge denne varianten. Setet er vendbart og i tillegg følger det med adaptere til Maxi Cosi sete og avtagbar frontbøyle. Man kan enkelt justere både rygg og fotstøtte, noe som gjør det enkelt å finne en behagelig stilling til barnet ditt. Vognen er nett, enkel å manøvrere med svinghjul i front og har en kalesje som kan minne mye om buggaboo sin, og er det noe jeg har savnet i sommer så er det dette. En STOR kalesje. Fronten på kalesjen kan man enkelt dra av med glidlås om ønskelig og man kan også snurpe den sammen og lage den kortere ved hjelp av en innvendig glidlås midt på. Noen ønsker kanskje en kortere variant når barnet skal sitte, selv synes jeg det er helt genialt å kunne dra kalesjen helt over, også i sittestilling. Solen sniker seg inn og vekker trøtte babyøyne hvor, og når som helst. Dette, i tillegg til fleksibiliteten mellom sitte- og liggestilling gjør kombivognen til en seriøs kanditat når vi reiser til Bali i juni.

Husker i tillegg fra sist at det kan være styrete å få tak i barnestoler en del steder på Bali så at man kan sette seteryggen såpass rett opp og enkelt skyve vognen helt inntil et bord på grunn av sin nette utførelse er virkelig et stort pluss.

Eneste minus er vektbegrensningen. Jeg har en stor god klump som tydeligvis har drukket fløte de siste tre månedene for han veier allerede 8300 (!) gram, hehe. Vognen har en vektbegrensning på 15kg i setet, noe vi fort kan komme opp på dersom det fortsetter i dette tempoet 😉 I tillegg savner jeg UV beskyttelse i stoffet, og spesielt kalesjen men utenom dette er vognen upåklagelig og helt perfekt for deg som er på farta!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply