Living room Motherhood

RUNDER AV VINTERFERIEN

I samarbeid med SF KIDS

Den helgen her har vært full fart fra morgen til kveld. Vi startet fredag kveld hvor Celine fikk være med opp å se meg ri sprang for første gang. At ikke alle i verden driver med dette- noe SÅ gøy!

Kan virkelig ikke huske sist jeg var så nervøs og glad på samme tid. Og det var sunt for både meg og henne da jeg fløy av hesteryggen med en «elegant» salto i det Breeze bråstoppet før det siste 80 hinderet på banen. Ene og alene min feil og ikke hestens, og det gikk super bra. Heldigvis. Så det var bare å børste av seg og kaste seg opp på hesteryggen igjen.

Celine har ramlet av mange ganger selv og har siden hun startet hatt en tendens til å overdramatisere det hele så vi jobber litt med følelsen av at det faktisk ikke er farlig. Det kan gå galt, ja, men det går som regel bra. Og går det galt så går det bra igjen det også.. til slutt.

I går var vi i bursdag til tantegull som også er naboen vår så Celine og Ulrik tok den helt ut og vi kom oss ikke hjem før det plutselig begynte å nærme seg leggetid.

I dag har vi rukket både buldring og svømmehallen inni mellom bollebaking og tur så NÅ var det godt for alle mann å sette seg til rette i sofaen. Vi skal se film på SF Kids som har et enormt utvalg til barna <3 Både til de aller minste men også for Celine. Gamle gode slagere som Brødrene Løvehjerte og Ronja røverdatter og nye versjoner av Thomas toget, Postmann Pat og Peppa gris er bare noe av det du finner der.

Bruker du koden ELISABETHFEBRUARI innen i morgen kveld får du 2 måneder gratis og det anbefales på det varmeste <3 Celine elsker å manøvrere seg rundt innpå her og begge barna kan bruke hver sin pad å se det de selv ønsker. Best av alt? Samtidig!

Har dere hatt en fin helg? Eller en fin ferie? Vi har skyvd litt på det hele så ungene reiser til mamma og pappa på onsdag ettermiddag også drar vi natt til torsdag. Straka veien til NYC- det gledes!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply