STYLING

KICK-STARTER ÅRET I BOLIGPLUSS

Hei dere, og godt nytt år! Jeg håper du har hatt en riktig god juleferie og at du er like klar som meg til å ta fatt på det nye året. Jeg gleder meg så mye til det året her, og alt nytt og spennende vi har i møte.

Jeg starter nyåret med en deilig kopp te og en rykende fersk utgave av Boligpluss, som feirer hele 10 år i år. Denne utgaven har jeg vært så heldig at jeg har fått ta del i. Tidligere i høst fikk jeg en forespørsel om jeg ønsket å bidra til å vise frem Min Stil i Januarutgaven. Slike muligheter er det vanskelig å si nei til;)

Det er allerede 3 år siden jeg fikk besøk av NIB jentene som laget en flott reportasje fra hjemmet vårt på Rising, men mye har skjedd siden den tid. Både huset og stilen er ganske så annerledes, og fremdeles under utvikling. Vi har mye som gjenstår hjemme før vi er helt i mål. Neste store prosjekt blir gangen hvor tak, vegger og gulv skal rives. Belegg skal ut og betongfliser skal inn, mer om dette senere ofc 😉 Før den tid skal også hele stuen males i en ny frisk farge fra Nordsjø, inkludert taket. Gleder meg så til å vise dere, og best av alt- jeg gleder meg til et utrolig spennende og innholdsrikt bloggår sammen med dere. Jeg håper dere vil være med på både graviditet, oppussing, trender, DIY prosjekter for både liten og stor og en aldri så liten fargerik reise gjennom det kommende året.

Jeg gleder meg til lysere tider, frigjort tid og til å bruke ENDA mer tid på alle og alt jeg er glad i. GO 2017!  

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply