Dining STYLING

PYNT HALLOWEEN BORDET PÅ BUDSJETT

// innlegget inneholder sponsede produkter fra Nille

Hei fininger ♥ Dagen i dag har rast avgårde, og selv om kun babysvæmming sto på agendaen forsvant like greit hele dagen til det. Både før og etter, haha. Men kjære tid så koselig! Vi var på dette med Celine også når hun var liten og vi var raskt enige om å gi nummer to samme tilvenningen til vann. Digg med tanke på at vi skal tilbringe tre uker i vannet førstkommende juni også. Føler meg liksom tryggere på både meg selv og barnet i vann når de har vært endel både over og under vann som små.

Nok om deeeet… her kommer Halloween bordet, som lovet. Jeg vet ikke hvem som gleder seg mest til morgendagen- jeg eller Celine, hehe. Her er et knippe av hennes og våre venner invitert på pølser rett etter barnehagen etterfulgt av knask eller knep sammen på kveldstid. Nille har stilt opp med absolutt alt som hører kvelden til og etter middag blir det utdeling av sminke til alle de voksne så sminker vi de små hjertene våre til det de ønsker å være før vi tar en liten Halloween løype i hagen når mørket har senket seg etterfulgt av den tradisjonelle «knask eller knep» runda før det bærer hjem igjen. Jeg er virkelig ingen kløpper på ansiktsmaling men fulgte denne malen når jeg forvandlet C til en liten skjønn heks i fjor høst.

Jeg vet det er utrolig mange der ute som har et ambivalent forhold til Halloween, og jeg kan være enig i at store kniver, masse blod og det veldig mørke fokuset rundt dagen kan ta litt overhånd, men jeg tenker også at dette er en tradisjon som har kommet for å bli. Så derfor ønsker jeg å snu det til en morsom, spennende og fin opplevelse for barna. En flott anledning til å samle noen av de du er glad i, skape en barnslig spenning og feire med godt humør. Husk å sett ut lys eller lykt hvis du vil ha besøk for man ønsker jo virkelig ikke å tråkke på noens tær, eller slukk alt utelyset hvis du ikke vil ha besøk! ♥ Lurer du på dagens uskrevne regler kan du ta en titt her 😉

Celine har hjulpet til med å dekke bordet med stooor iver og blader er plukket og kvister klipt. Vet ikke hvor mange ganger hun har flyttet rundt på førstnevnte <3 Søt altså!

Vi har dekket bordet med noe så enkelt som papp- tallerkener  og kopper fra Nille, barnevennlige og fine led lys i ulike størrelser, små hodeskaller, papirspøkelser, skjelett, edderkopper i ulike størrelser og min favoritt innenfor Halloween effekter- nemlig spindelvevet. Dette ER så utrolig gøy å jobbe med og man kan lage utallige stylinger. Valgte å henge det fra lampen og dra det ned mot bordet, så klippet jeg ut flaggermus i sort papp og festet disse innimellom. En kul greie for å bruke mer av rommet og skape en fin atmosfære. De små gresskarene fant jeg på Mester Grønn og disse har jeg mikset med flere elementer fra naturen, nemlig avkapp fra en trestamme. Vasene er fra Cooee design og Kähler. Elsker å mikse ulike vaser i både form, farge og størrelse. Synes det gir godt liv til bordet.

Håper du kan ta med deg noen tips dersom du skal feire i morgen, og viktigst av alt – kos dere og nyt spenningen sammen med de du er glad i ♥ HAPPY HALLOWEEN!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply