INSPIRATION STYLING

STYLING I LANGESUND

Hei dere, og hei søndag!

Morgen ble plutselig til kveld.. hvor ble denne dagen av? Jeg satt meg egentlig ned med dette innlegget i dag tidlig, men på tross av at vi ikke har hatt noen planer denne helgen har vært minutt blitt flittig brukt.

I går endte vi opp på fjellvannet, en liten halvtime fra Skien. 8 barn og 8 voksne. Pannekaker på primus, leker, badetøy, fiskeutstyr, god stemning og dårlig dekning. Perfekt kombo ♥ Vi ble værende helt til regnet kom også reiste vi videre på grillings sammen og lek for barna til klokka ble altfor mye. Sånne dager er virkelig noe av det aller beste jeg vet.

Når vi snakker om dagene som allerede har passert… vi har jo hatt så sinnsykt mange stylinger den siste tiden at jeg rett og slett ikke rekker å legge ut bilder fra alt sammen. Når man sjonglerer det travle småbarnslivet med freelance jobb handler hver dag om prioriteringer, og her i gården kommer familien min først. Alltid 🙂 Uansett, her kommer noen bilder fra en styling vi gjorde i Langesund for litt siden. Vi stylet to leiligheter hvor en av de var noe mer voksen enn denne i stilen. Her har vi rettet oss mot yngre voksne mennesker og valgt varme farger sammen med klare fine grønnfarger. Jeg har totalt hang up på grønt om dagen så dette passet meg ypperlig 😉 Se og nyt! Ha en fin søndag videre 😀

Arbeidsgiver: Mustad ByggYou Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply