Motherhood TRAVEL

AGURKNYTT OG FERIEMODUS

En eller annen gang, gjerne i starten av juli kommer feriefølelsen snikende. Enten man vil eller ikke. Om kapp med følelsen oppstår også agurknyheter. Både her og i alle andre medier. Det skjer mindre på alle fronter, og man er i en svevende boble hvor timene, dagene og ukene bare flyter litt inn i hverandre.

Når det er sagt gleder jeg meg egentlig til å kjenne på motivasjonen mens jeg blir inspirert denne sommeren. Jeg gleder meg skikkelig til ferie i år! Jeg gleder meg til å komme lengre på badet og ta dere med «Backstage» (les! inn i rotet, hehe). Jeg ser frem til å ta en mini makover på soverommet for å skape akkurat den luxne følelsen jeg lengter etter der inne nå. Jeg gleder meg til å sove i telt med ungene, til norsk frisk fjellluft og ullvang genser og det motsatte. Høy luftfuktighet og bikini i Vietnam. Jeg dirrer etter å få oppleve en helt ny kultur. Til å observere kontrastene mellom turismen og det lokale livet. Til å berike ungene med opplevelser utenom det vanlige og til å lære de mer om den jordkloden vi bor på. 

Men først av alt gleder jeg meg til en bitte liten uke til på jobb 😉 Jeg tar ikke ferie med ungene før onsdag og før den tid er det mye som skal på plass. Starter dagen i dag med en styling og tidlig mandag reiser jeg til Stavern for å rigge en scenografi sammen med Lindis på Liv og Vekst. Så venter to dager med blogg og masse kontorarbeid. Følg gjerne litt ekstra med til uken, jeg har noen veldig GODE rabattkoder til dere på lur 😉 

Ha en fin fredag, og GOD helg! 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply