TRAVEL

WHEN IN OSLO- STAY AT FROGNER HOUSE

//Sponset opphold hos Frogner House Apartments

Det virker som om regnet som var meldt i helgen har latt vente på seg til i dag for her bøtter det virkelig ned akkurat nå. Ikke at det gjør noe for vi var jo i Oslo med jentene. En tur vi egentlig ikke hadde tid til, men som jeg er veldig glad for at vi fikk ♥

I og med at vi kommer fra alle Norges kanter, les; Oslo, Bergen og Skien bestemte vi oss for å bo sammen alle fire og hva er vel bedre enn å benytte Frogner House Apartments til dette? En leilighet midt i hjertet av Oslo med eget kjøkken, stue, spiseplass og to soverom. Perfekt for oss som ønsket å kunne stay-in den ene kvelden for avslapping, vin, latter og sang. Vi bestilte riktig nok med mat hjem for tanken om å snekre sammen sitt eget gourmet måltid utgikk i mangel på oppvaskmaskin og litt liten kjøkkenplass. Vi bestemte oss heller for å smelle sammen en skikkelig god frokost dagen etter.

Størrelsen på leiligheten var helt perfekt og akkurat passe for oss fire en helg, men det aller ALLER beste med leiligheten var definitivt beliggenheten. Vi bodde i Arbins Gate 3 som ligger et steinkast fra blant annet Pascal. Det er så utrolig deilig å kunne gå til og fra byen, og det var kun hvis vi skulle på løkka at vi brukte transport for å komme oss avgårde, ellers var det kort å gå både til Frogner, Aker Brygge, Bogstadveien og Karl Johan.

Om ikke du vil ta frokosten hjemme som oss kryr det av gode coffe shops rett i nærheten og foretrekker du heller å dra deg lenge i sengen anbefaler jeg deg å reise på Champagne lunsj på Bølgen og Moi Briskeby på lørdagen. Vi fikk dessverre ikke somlet oss dit da fredagskvelden ble veldig mye senere enn planlagt, hehe. Ellers er det en rekke severdigheter rett i nærheten, men i og med at vi alle har bodd i Oslo før var vi egentlig mer opptatt av hverandre enn alt annet rundt oss. Vi reiste på tur for kosens skyld. Mat, shopping, vin, gode samtaler og enda bedre minner som blir puttet inn i minneboka ♥

Frogner House Apartments er absolutt å anbefale dersom du ønsker å føle deg hjemme selv om du er borte. En perfekt løsning om du skal på tur med vennegjengen og dere ønsker å bo sammen alle sammen, og definitivt en god løsning om du pendler mye ift. jobb eller reiser med små barn. Når vi reiser til Bali har vi valgt noe tilsvarende de første 12 dagene. Vi leier da en villa i et villa kompleks med eget privat basseng og stor leilighet med flere rom, inkludert kjøkken. Reiser man med barn under 2 år er det virkelig gull verdt å ha fri tilgang på kokeapparater både til melk, grøt og ikke minst rengjøring. Dette finner du også i alle leilighetene til Frogner House Apartments. 

Kjenner jeg savner tilbake allerede og gleder meg allerede til neste tur, men først skal en fin høst- og førjulstid nytes her hjemme med verdens herligste små og store♥ Det gledes!

Takk for nå Oslo, du er fin ♥


Btw gode dere <3 Du kan nå stemme på årets beste Instagrammer og jeg trenger din hjelp for å ha en sjangs i finalen! Send SMS med MI 10 (stor m og i mellomrom 10) til 03811. Kun en stemme per mobil!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply