Ukategorisert

17. MAI BORDET

// Innlegget inneholder sponset produkt 

Formiddag allerede… Hvor blir tiden av? Celine har akkurat lagt seg for å sove. Mannen «padder» i sengen ennå, og jeg nyter kaffen min i tidenes mest rotete stue. Men pytt-la gå 🙂 Vi kan rydde i kveld. Tenkte jeg skulle starte dagen med å vise frem årets 17. mai bord. Nå er det kun få dager igjen til nasjonaldagen. Jeg håper på sol og varme slik at vi kan spise masse is *nam*. Gleder meg sååå mye til dagen i år som Celine har blitt større. Føler nesten gleden er som når jeg var barn, bare enda mer fylt med kjærlighet og familieglede ♥

I år har jeg valgt å gå for et blått og hvitt stripete bambus pledd istedenfor den tradisjonelle duken. Ved å slenge et pledd eller en gardin over på denne måten gjør det bordet mer levende, og lekent. Jeg ønsket å skape en større romfølelse og valgte derfor å henge ribbons ned i fra taket. Å ha elementer som ribbons, pompoms eller stoff hengende fra taket skaper det en helt spesiell stemning som bryter litt mot det tradisjonelle. Når vi snakker om det tradisjonelle så har jeg valgt å hente opp fargene i flagget vårt på ulike måter i tillegg til å ha selve flagget som en del av bordpynten.

I år, som i fjor går vi for Champagne frokost med stående buffet inne på kjøkkenet. Jeg har derfor valgt og ikke dekke med selve tallerkenen da disse likevel må inn på kjøkkenet igjen. Istedenfor vil hver av gjestene få hver sin 17. mai boks som inneholder blant annet en liten champagne flaske, 17 mai fløyte, popcorn boks, friske jordbær i cupcakes former og et lite glass med knust rød marengs lagt lagvis med fersk pisket krem. En god miks mellom salt, søtt, gøy og sprøtt.   

Hvordan pynter du til 17. mai? Er du et tradisjonsmenneske eller ikke? Tell me 🙂 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply