Ukategorisert

5 SERIER DU MÅ FÅ MED DEG FOR INNREDNINGENS SKYLD

De som kjenner meg godt vet jeg er en seriefreak, og dette er et tema som sjeldent får ligge stille når jeg er i nærheten. Jeg er alltid på utkikk etter en ny stor HIT jeg bare mååå få med meg. Vi prøver oss stadig på Game of Thrones, men all den behagelige snakkingen fungerer derssverre som sovemedisin på oss begge. Anyroad- i dag tenkte jeg at jeg ville gi dere litt inspirasjon, og siden jeg driver en interiørblogg er det jo fint å trekke dette inn i temaet. For fy! så mye bra styling det er på sett rundt om. Her er mine topp 5 😉

Sex og singelliv;

Vel, et must for alle jenter, sånn generellt. Du får inspirasjon fra alle New Yorks gatehjørner, resturanter, klubber etc. I filmene får vi en god porsjon contemporary design kombinert med fabelaktige østen som er inspirasjonsmekka i seg selv.


 

Suits;

Hvis du ikke er interessert i å se på kjekke menn i dress faller du kanskje i det minste for interiøret i denne serien. Eksklusivt design så langt øyet kan se og farger som appellerer veldig til årets trender på interiørfronten. Også her er det en veldig moderne, stram stil med unike vindusflater med en utsikt man skal lete lenge etter. Jeg? Jeg elsker alt ved den serien… gutta, interiøret- ja til og med jentene – looking good!


 

Gossip Girl;

Selv har jeg, dessverre, aldri vært i byen, men som dere skjønner har jeg tydeligvis en greie for NY. I denne serien får du det beste av både mote og interiør fra upper east side til downtown Brooklyn. Selv digger jeg loftstuen til the Humphrey`s.

Californication;

Fra spektakulære funkishus til små Calefornian villages følger vi Hank Moody og hans «bedre halvdel» Charlie Runkle på et eventyr det er lett å bli avhengig av. For noen er dette kanskje en «pute-serie» hvor kleine situasjoner ofte tar overhånd, men ser du bort i fra det er det MYE fint å hvile øyet på i den serien her.

 

Mad Men;

Serien tar deg rett tilbake til slutten av 60-tallet, så er du typen som er glad i retro design og lopper MÅ du få med deg den serien her. Teak, mahogany og designikoner i knallfarger som orange står sentralt i fokus.

 

images :: google.com
 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply