Ukategorisert

DIY :: INDUSTRIAL LAMP

Hadde en så fin dag i går. Bortsett fra at jeg har farget håret gult (…(!) shittmanshitt…) fikk vi gjort unna mye praktisk kombinert med mye kos 🙂 Var på Eventyrfabrikken sammen med familien Berg Eriksen før vi fikk besøk av svigers, og var på besøk hos mamma og pappa sammen med hele hurven! 😀

Gårsdagens høye vårsol ga meg helt latterlig mye glede og energi… Så mye at det boblet litt over… og når disse tilfellene oppstår er det bare å bruke energien på noe nevenyttig som gir meg enda mer energi. Som et DIY prosjekt hvor jeg kan skape mitt eget!

Har lenge sett for meg soverommet vi får i det nye huset og har sikkert tegnet det flere ganger enn jeg kan telle på 1 hånd. Selv om vi må selge et hus og flytte inn først, er det aldri for tidlig å lage noen detaljer som skal implementeres er det vel?! *ler*

Min aller største inspirasjonskilde nå om dagen er typiske NY/Brooklyn loft som eksempelvis Rufus sitt i Gossip Girl. dette kombinert med den minimalistiske sort/hvitt stilen fenger meg! Jeg lar meg rive med av hvite og sorte flater, grove tre og mursteinsdetaljer, grønne planter og cognac brunt skinn implementert i en industriell look. Jeg har tenkt på å lage noen kule nattbordslamper til oss en stund med naturlige materialer det er lett å få tak i. I dag skal jeg vise dere en hel serie angående dette, fra start til slutt så stay tuned!

DIY INDUSTRIAL LAMP

Du trenger;

Papprull

Kniv

Sort marmor kontaktplast

Saks

1. Kutt papprullen i to like store størrelser som på bildene over.

2. Tilpass dekorplasten til rullene og kle dem inn

3. Klipp av eventuelle rester eller overflødig dekorplast

!! Eksempel på forhandlerliste til dette prosjektet finner du ved å trykke på de ulike produktene over.

Viser dere neste trinn før ferdig produkt senere. Nå skal jeg lage frokost til hurven før litt bryllupsplanlegging med familien ♥ Ha en deilig søndag videre!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply