Ukategorisert

EDELGRAN TIL BORDS

God jul dere ♥

Jeg har tillatt meg selv å ta fullstendig fri fra både mobil og nett de siste dagene. Noe så DEILIG! Altså- glad for cyber space, men når alle de jeg er så fryktelig glad i er samlet under ett tak da ofrere jeg det ikke en eneste kalori *smile*.

Vi har kost oss så enormt mye. Med grøtfest på tirsdag og en fantastisk heldags i går med nydelig frokost og enda bedre middag. Celine har vært og er helt utrolig. Jeg er så imponert og stolt over henne. Selv om hun er speeda og fyker rundt holder hun ut og er fryktelig tålmodig. Jeg har forresten aldri sett noen få så, bokstavelig talt, hakaslep før som Celine fikk når nissen kom å banket på vinduene med fjørlykta si. Hun var helt i sjokk samtidig som hun var ekstremt fasinert, og delte ut klemmer og koser i det vie og det breie! Må nesten vise dere senere for søtere vesen skal man lete lenge etter ♥

Håper dere har en fiiiiin 1-dag! Vi får snart besøk så her er det bare å hive seg rundt, men først venter snøball lek med lillemor og min bedre halvdel. Lykke!

Stem på Meg

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply