INSPIRATION INTERIOR Living room Ukategorisert

FARGEKOMBINASJONER OG KOSTHOLD

…to ting som overhodet ikke har noe med hverandre å gjøre, men som likevel befinner seg top of mind hos denne jenta om dagen… Jeg har SÅ crush på den fargeskalaen her om dagen. Både materialene og fargene er så.. tiltalende <3

Etter en helg med ufattelig mye avslapping. Altså la meg understreke ufattelig (!) haha, så er jeg så klar for å ta fatt på uken og gode vaner igjen. Jeg har en tendens til å skli veeeldig fort ut av det om dagen. Så være syke barn, sår hals eller stress i hverdagen.

Jeg føler liksom jeg er godt i gang med treningen og prøver å legge inn minst 3 økter i uken, inkludert ridningen. Når det er sagt MÅ jeg ta et tak på matfronten. Føler jula bokstavelig talt henger igjen enda… Vi har rester jeg ikke engang synes er gode men likevel graver jeg dem frem fra skapet. Er dere slik at dersom dere har det i hus så går det ned? Vel, sånn er jeg! Mest av alt har jeg lyst til å tømme skapene men det er jo passe waist så prøver å holde meg unna :O

Nå er det tilbake til en sunnere hverdag. Sånn på ordentlig. Knekkebrød istedenfor brød, lite karbohydrater og mye grønt og grønnsaker. Vanskeligst av alt- null sukker (!). Jeg skriver dette til dere mest av alt som en motivasjon til meg selv for denne gangen SKAL jeg klare det! Lever som dette fra tid til annen og vet SÅ sinnsykt godt med meg selv at jeg får ekstremt mye mer energi av det. Jeg føler meg bedre og jeg blir bedre.

Jotex stol / ByON lampe / Plantasjen potter og planter / Menu ring / VidaXL bord / Aleksander SPrekenhus duftlys

Men altså babysteps! Det er oppskriften for å få det til å fungere. Sett deg gjerne stor mål, men gå for gudenes skyld ikke i grus dersom du ikke når dem 🙂 Om du mot formodning skulle sprekke i dag, i morgen eller til helgen starter du bare på nytt neste dag. Med samme vilje og samme mål.

Jeg er i gang. Sprakk i går, men prøver på nytt i dag. Null sukker- check og ukens første økt er i mål. Så nå skal jeg finne dusjen og så sengen. Ny dag i morgen og jeg er så klar!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply