Ukategorisert

FREE 2015 CALENDAR

God morgen dere ♥

Starter denne første helgen i januar med et smil, og vil derfor tipse om en aldri så liten freebie ;D Noen av dere har kanskje allerede skaffet årets 2015 kalender som er et must have på kontoret (i alle fall hvis du er småbarnsmor og la igjen noen av hjernecellene sammen med ammetåka! sånn som meg… hehe). Uansett, for dere som ikke har anskaffet dere dette enda har dere nå muligheten til laste ned og printe ut helt gratis!!

Det vil si at du til og med står fritt på valg av fage. Bare bruk den fargen du ønsker på kalenderen på papiret i printeren. Voila!

Elsker det rene, lekne og feminine designet på denne kalenderen. Selv om den har et noe større format enn de andre typene føler jeg den er lite dominerende på grunn av sitt minimalistiske uttrykk. Dette kan igjen være positivt dersom du ikke ønsker at ukesplanleggeren skal være et hovedfokus ;D Du finner den her- for free! 😀

Er personlig veldig fan av disse måned for måned i A4 størrelse kalenderene. Det gir et veldig rent og ryddig uttrykk samtidig som det gir deg et spenn av muligheter i forhold til styling og plassering. Kalenderen over er noe mer feminin enn undernevnte. Du finner den her.

Elsker det røffe preget over denne modellen!! …men det har kanskje en sammenheng med at jeg er helt industrialistisk oppe i hodet mitt om dagen! hehe 😀 Denne hadde passet perfekt med en mørk jordpallett, industrilamper, metalliske detaljer og store grønne planter.

Håper dere har en fin start på dagen. Jeg er helt i sjokk… Celine har sovet til nå, så jeg spratt opp akkurat og rekker å sippe ferdig kaffen før jeg skal ned på Stamina og trene litt. Ha en herlig lørdag videre!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply