Ukategorisert

FROKOST MED FREDERIK BAGGER

Jeg er vel hjemme fra Oslo og trøttere enn noensinne. Fikk så innmari lite søvn i natt og var oppe allerede klokken 0500. Det merkes for-å-si-det-sånn !! hehe. Anyways, dagen startet på Aker Brygge, nærmere bestemt hos Milla Boutique. Med deilig tapas til og med før (!) morgenkaffen og verdens deiligste interiør rundt meg, for ikke å snakke om menneskene, kunne ikke dagen startet bedre 😀

– YUMMI – 

Et knippe mennesker fra medienorge var samlet mens vi hørte på Frederik Bagger him self fortelle om hans fantastiske design. Som sønn av den anerkjente designeren Erik Bagger har han store sko å fylle, og la meg bare presisere- det gjør han med stil! 😀 At krystall er HOT i både Skandinavia og Europa er ingen verdensnyhet, men at man nå får krystall glass som både kan slenges i vaskemaskinen og tåler en røffere håndtering elsker jeg. Som det gode eksempel på en stresset småbarnsmor med litt (alt) for mange baller i lufta til en hver tid trenger jeg brukervennlige produkter.  Mannen kombinerer kultur og moderne design inn i brukskunstmarkedet, og jeg klapper i hendene. Crispi kolleksjonen hans finner du blant annet her.

Ha en deilig kveld videre dere. Nå skal jeg finne sofaen og dyna, den treningsmotivasjonen jeg snakket med meg selv om i går tar kvelden sammen med meg *ler*. 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply