Ukategorisert

G J E N B R U K

Ønsker å gå for litt gjenbruk denne uken, og har i den forbindelse funnet frem dette gamle bildet jeg malte i fjor over ett gammelt lerret. Elsker hva det grafiske uttrykket gjør med den ellers ganske enkle stua vår om dagen J Kombinert med naturlige elementer som skinn, grønne planter og ull gir det en perfekt røffhet i rommet. 

Snakker om gjenbruk? Lunsjpausene på jobb blir flittig brukt hos Skrot- Tor om dagen. Lucky me-  at kontoret vårt kun ligger et steinkast unna:D Fikk dratt med meg en hel haug med LP plater hjem i går som jeg gleder meg til å bruke i en styling for så å ta de med hjem til det nye huset senere i vår 😀 Har funnet den KULESTE LP- hengeren hos Granit i Oslo nemlig. Skal gå til innkjøp neste gang jeg er «innafor», hvis ikke jeg bestiller på nett. *utålmodig* hihi!

Håper dere har en fin ukesstart. Er det vinterferie eller jobb på deg? Jeg jobber hele uken, og skal prøve å få i gang treningen igjen denne uken. Hele 2 uker siden sist på grunn av sykdom og mangel på tid. Så i dag er det back in business 😉

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply