Ukategorisert

HELGSUMMERING

Hei, og god søndag! 😀 Før jeg rigger meg til på sofaen sammen med mannen og Elementary på skjermen tenkte jeg å gi dere en helgsummering. KOmmer meg selv i forkjøpet da jeg skal til Oslo på møter i morgen. Av erfaring blir det nok en laaang dag men lite tid foran denne skjermen. 

Snakker om lange dager. Helt siden torsdag har det virkelig gått i ett! Jeg har nesten ikke hatt tid til å tenke, og hvert sekund med bena høyt og ro for hjernen har vært gull verdt 😉


 

Siden vi allerede er inne på hva jeg har gjort i helgen kan jeg blant annet nevne dette; Var på middag med en flott gjeng fra interiørverden på torsdag. Lokalet var like nydelig som selskapet og enda bedre- det var kun et steinkast unna vår gamle leilighet. Fint å mimre litt i Oslo by 🙂 Fredagen brukte jeg hos frisøren før turen gikk inn til Oslo og besøk hos diverse leverandører, butikker og samarbeidspartnere gjennom bloggen. Etter totalt 8,5 timer i bilen var jeg så sliten at tårene rant på vei hjem. Mamma har vært så snill at hun har tatt Celine i helgen så heldigvis fikk vi sovet ut på lørdag ♥ Bless you!

Lørdagen var jeg hårmodell for Tango Arkaden og flinkeste frisøren min, Anita. Vi snakker crazy hair og en spinnvill fargeskala.. Dagen i dag har jeg brukt sammen med verdens fineste jente. Vi har blant annet sett denne filmen og hørt på denne sangen litt for mange ganger *ler*. I tillegg har jeg gått til innkjøp av denne, og sikler etter denne i sort.

Happy Sunday- ses i morgen!

foto :: Per Olav Sølberg 
 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply