Ukategorisert

HUGE STEP FOR THIS SMAAL GIRL

For en fin start på formiddagen. Jeg fikk akkurat verdens hyggeligste mail i innboksen. Leiligheten jeg viste dere i går er solgt- allerede!! *iiiiih* Altså, vet du hvor revolusjonerende det er? Det kan ta år og dag å selge noe i Grenland, og her snakker jeg faktisk av erfaring. Denne smatt av gårde med en gang med opptil flere interessenter. Jeg blir SÅ glad 😀 Dette betyr en TRAVEL helg, dog. Og det passer jo aldri for helgen blir travel nok i seg selv- vi skal nemlig feire lille <3

Snakker om lille. Formen er ikke helt på topp i dag, stakars. De ringte fra barnehagen da jeg akkurat hadde kommet inn på kontoret, så Sindre dro og hentet henne mens jeg dro hjem med «nutte» som er snuttefilten hennes. Den lå nemlig i bilen min, og hun klarer seg ikke uten <3 Søt!

 

Det er så gøy når jeg ser at arbeidet gir utbytte for kunden. Rett og slett en utrolig god følelse. Jeg blir også veldig gira når jeg ser at dette faktisk gir resultater, ikke bare for oppdragsgiver, men det generer også mer jobb for meg. Stort skritt for en liten jente. Nå bli det tømming av leilighet etterfulgt av to nye oppdrag med full styling i to nye leiligheter. GØY GØY GØY!!! I tillegg reiser jeg av gårde til Sverige i morgen for spennende kundemøter med Strømstad Spa etterfulgt av en utrolig kul event jeg skal fortelle dere litt mer om senere. Stay tuned.  

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply