Ukategorisert

INSPIRED AT IKEA

Hei dere. Timene bare rant i fra meg i går. Etter jeg kom hjem fra Oslo var det tid for kvalitetstid med lille, og på grunn av det enorme regnværet endte vi opp i sofakroken med «sesse»-Frost på skjermen. Det er ikke mye her i verden som er finere enn når datteren din klamrer seg fast til deg og roper; «mamma, moooster, MOSTER!» (oversatt monster *smile*).

Snakker om Oslo, jeg rakk så vidt innom Ikea en tur i går for å se etter noen trerammer til bildeveggen jeg holder på å lage hjemme. Og la meg bare si- INSPO OVERLOAD. Ikea tar seg virkelig opp år etter år i mine øyne, og det er ingen hemmelighet at jeg har en forkjærlighet for Ilse Crawford kolleksjonen. Du kan lese mer om dette på Side2 ved å trykke her.  

Lampene over MÅ jeg lage. Jeg vet bare ikke hvor jeg skal ha dem enda. Noe så enkelt! Sokkel, ledning, en gammel amputert lampe skjerm fra loppis, litt lin stoff og symaskin. Simple as that.

TIPS! Dersom man ikke er så fan av symaskinen er det også mulighet for å bare neste noen sting rundt lampebøylen i topp og bruke så lang lengde at du kan knyte en stor knute med stoffet i bunn.

Creativity is just connecting things. When you ask creative people how they did something, they feel a little guilty because they didn`t really do it, the just saw something. It seemed obvious to them after a while.

– Steve Jobs

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply