Ukategorisert

J U L E B O R D E T

Tradisjonen tro skal vi ha nissefest hjemme hos oss dagen før den store dagen <3 Lillejulaften er hele familien samlet og alle som vil inviteres på grøt. Selvsagt skal vi ha rød saft inntil og mandel i grøten. Vinner får alltid tildelt en mindre spennende gave som kan deles med alle andre 😉 For barnas skyld. Selv om vi tross alt nå bare er ett lite barn i familien kan det fort komme flere, og da er det fint å kunne dele. Celine får lov til å ta på nissepysjamasen så fort mørket senker seg på utsiden, så skal hun få lov til å løpe rundt å gjøre nissestreker mens jeg rører i grøten og mannen tar seg en etterlengtet kald en.

Hun skal få hjelpe meg med å dekke bord og sette ut julegodtet på bordene for jula før gjestene kommer. Spekeskinke og pølser skal kuttes opp, røkelse skal fyres og peisen skal være varm- uansett hvor mange grader det er ute 😉 Etter vi har inntatt opptil flere porsjoner med grøt, skal vi finne frem de store flytteeskene hvor glitteret tyter ut på sidene. Juletreet skal pyntes til den lilles store begeistring.

Julen er min favoritt tid på året. Tid for å nyte, for å være sammen og ha tid til å bare være. Å ha barn i julen er en gave i seg selv for ingenting gir mer en ett barns glade øyne. Ååh, det gledes <3

Kom over litt deilig inspirasjon til julebordsdekkingen hos Frida her om dagen. En ting er sikkert, og det er at bordet vil bli preget av naturen selv. Den rimeligste og fineste julepynten som finnes. 

Elsker bruken av pepperkaker i borddekorasjonen. Mot de mørke flatene myker de opp inntrykket. Selvfølgelig et pluss at de lukter godt også 🙂 

Mørk linduk med hvite kubbelys som kontrast er utrolig lekkert.  Og hvorfor ikke bytte ut lampene med en stor granbarkrans med pepperkaker under? Jeg kan nesten ikke vente til den uken her er over, da skal stress og mas puttes i skuffen og jeg skal ta meg tid til å være kreativ.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply