Ukategorisert

KLESSKAP PÅ BUDSJETT

Hei dere <3 Har dere hatt en fin start på uken? På tross av at alt gikk litt galt og tregt på morningen i dag har denne mandagen visst seg fra sin beste side. Jeg fikk malt siste strøk på karmene ute (Halleluja!) med hodelykt, og da kom endelig energien min som har vært mye etterlengtet i dag. Etter det har jeg fått smelt sammen lchf knekkebrød, storhandlet for uken og startet rengjøringen som var mye trengende i dette huset akkurat nå *ler*

 Som lovet, her kommer litt bedre bilder av mitt siste DIY prosjekt på soverommet. Vi har forøvrig en stor skapløsning, men jeg elsker å bruke klær som en del av interiøret- og spesielt på soverommet.

Med et stramt budsjett bestemte jeg meg for å bruke det vi hadde hjemme 😀 Det eneste jeg har gått til innkjøp av er reimene jeg har hengt opp stengene med. Verdens billigste løsning som du finner på Biltema til 59 kroner. Det er opprinnelig en type flat slange som finnes i bilavdelingen. Jeg digger den matte sorte looken!

Jeg har blitt så utrolig glad i Ambiance- malingen fra Nordsjø, og alle fargekodene som er oppgitt finner du hos de 😀 De er utrolig flinke til å hjelpe meg frem til akkurat den fargen jeg ønsker. Dere vet grønnfargen i stuen for eksempel? Denne var det Berit hos Nordsjø Norge som tryllet frem… kun ut i fra et elendig bilde jeg viste frem. Likevel fikk jeg akkurat det jeg var ute etter.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply